kmulhim Haftama giricem 1 gün sonra. Doktorum 17. Haftamda plasenta bebeğin önünde yastık gibi durduğundan geç hissedersin 20-21’i bulur diyodu. Şimdi dün geceden beri sanki bi anlık guruldama hissiyatı gibi bi şey hissediyorum her zaman olmuyor ama ara ara belirginleşiyor. Bebek mi emin olamıyorum. Siz ne zaman ve nasıl hissettiniz ? Sizce bebek midir ? Pek bağırsak hareketi gibi gelmedi ama yine de emin olamıyorum
mucizem__ kmulhim ilk 16 ikinci 14 de hissettim ilkinde sanki balık kayması gibiydi ikincisi ise pıt pıt bir histi çok hafif yani bağırsak mi değil mi anlaman içi bir hafta falan bekle ozmn net anlarsn
lol kmulhim bnmde aynı şekilde plasentalar önde ikiz gebelik olmasına rağmen ve ikinci gebeliğim bende henüz hissetmedim 18 haftalık oldum
brcmntrc kmulhim 2. Gebeliğim 17. Haftada hissetmeye başladım şuan 18 haftalık oldum baya baya hissediyorum hareketlerini
ArelinAnnesi1 kmulhim ilk gebelikte geç hissetmeniz gayet normal ben ikincide bile zar zor hissettim 😅
Kitii Sizlere bisey sormak isdiyorum gebelik oncesi yani adet geciknesine daha varken bir tepkiler oldumu hic anladınzmı gebe olucagınızı yoksa aynı adet oncesi agrılarmı bilgi verirseniz sevinirim 🩷
begonvil38 Kitii benim adete yakın normalde göğüs hassasiyetim olmazdı yumurtlamdan sonra sürekli hassasiyet yaşadım adete 4 gün kala test yaptım o şekilde öğrendim
begonvil38 Kitii herkeste olmak zorunda değil ki belirtiler kişiden kişiye çok değişiyor. Beklenen adet tarihine 4-5 kala kanda çıkıyor genelde. Döngünüz düzenliyse tabi
babymom2026 kmulhim 15 sonu 16 başında hissetmeye başladım böyle titreşim gibi başta sonra kayar gibi hissettim şimdi 24+1 maşallahı var ☺️
ebrudefnee kmulhim ben sanki içimde balık yüzüyor gibi hissediyordum 😅😅içinde balık yüzme hissini nereden biliyorsun diye sormayın 😅😅 ama değişik bi hissiyattı
Missgecekusu kmulhim bende 20 haftalık hamileyim bende bu haftalar hissediyorum ama böyle kasiklarimda agrida oluyor bazen doktor normal dedi büyüdügu icin
kmulhim Missgecekusu ultrasonda bakınca baya hareketli ama bende tık yok dediğim gibi 2 gündür bu his var sadece tarif edemediğimden anlayamıyorum da djdjsj