sevacano biranneadayi1 Bu post bana da çok faydalı olucak ben de hemen 3,4hafta sonra başlamam gerek kendi iş yerim bebeğimi de yanımda götüreceğim ama nasıl olucak bilmiyorum siz kıme bırakıcaksınız bebeşinizi?
sevacano biranneadayi1 benim kendi salonum var güzellik salonu ve kuaför ama 15,20gün sonra başlamak istiyorum salonda bakacağim bebeğime ama nasil olucak bilmiyorum zor olur ilk günler haftalar hafta sonu çalışırım buyuk ihtimal sonra bazen hafta içi onemli olan hafta sonu çünkü çok yoğun geçiyor
biranneadayi1 sevacano aslında bakarken iyi bakacağına güvendiğin biri varsa , hafta sonları biraz yoğun bir tempo olursa hafta içi daha fazla zaman geçirerek süreci kolay atlatabilirsiniz gibi geldi bana Anne sütü mü alıyor mama mı?
sevacano biranneadayi1 Hiç kimse yok maalesef annemler çalışıyor kyınvalidem aynı şekilde ve çok uzaktalar . Anne sütü 🙏🏻 Randevulu şekil de çalışsam da o an bebek ona uymaya biliyor ne zaman ağladı açıktı uyandı insan dakika dakika hesap edemiyor maalesef .
ipek-15 biranneadayi1 bebek kilosu×150 günlük mama süt miktarı diye bir yazı okumuştum buna göre kabaca hesap yapabilirsiniz birde çocuğunuz iştahlı mı ilk günler biraz fazla bırakın süt sonraki günler için belirleyici olur siz gelene kadar bitirmediyse bile geldiğinizde içirirsiniz
biranneadayi1 ipek-15 ipek , çok ilginç bi beslenmesi var bebeğimin. Geceleri ve sabahları daha iştahlı daha iyi çekiyor gündüz ise yarım yamalak, kısa kısa. 4. Aydayız. Yani çok kestiremiyorum, sanırım başlayınca anlayacağım
ipek-15 biranneadayi1 bizimki de öyle ya hem meme hem mama besleniyor naptığı ne yediği belli değil bir 30 içiyor bir 60 içiyor bir 90 içiyor bazen 120 içiyor kestirmek zor