suragungor Merhaba annelerim eksik/alınacak listelerinizde neler var acaba kendimce bir liste yapip cogunu tamamladim sayilir ama ilk gebeligim oldugu icin gozumden kacan seyler var mi diye merak ediyorum sizin listelerinizin olmazsa olmazlari nelerdi
Nisanmomy suragungor merhaba benimde ilk gebeliğim bir liste yapmıştım işinize yarar belki. Siz kendinize göre düzenlersiniz 1 - BEBEK ESYALARI Bebek arabasi Oto koltuk - puset Ana kucagi Sling / Kanguru Yataş juno yatak Anne bebek çantası Organizer çanta Puset örtüsü Oda nem ısı ölçer Beyaz gürültü * 2-EMZIRME ve BESLENME Emzirme yastigi Gögüs pompasi Süt saklama poşeti Silikon göğüs kalkanı Göğüs pedi Göğüs ucu kremi Biberon (mama) Süt kaşığı Emzik Emzik kutusu, askisi Biberon temizleyici * 3- YENIDOGAN TEMEL IHTIYAÇLARI Bebek bezi & Islak mendil Bebek bakim çantasi Organizer çanta Alt açma bezleri Silme pamugu Pamuk için kutu Kıyafetler * 4- BEBEK ODASI Besik/ Besik yatagi Gardrop/ Sifonyer Hali/ Perde Nevresim takimi Lastikli çarşaf Alez Aksesuarlar * 5- BANYO Küvet ve küvet filesi Yikama seti Havlu, sünger Sampuan, losyon Tarak, firça Termometre Pisik kremi Oturak Deterjan * 6-SAGLIK & GÜVENLiK Ates olçer Burun aspiratörü Tirnak makasi/ Torpü seti Nebulizatör Oda hava nemlendirici Kamera/ Telsiz Ilk Yardim/ Ilaç Çantasi * 7- OYUNCAK / KITAP Çingiraklar & Dis kasicilan Oyun halisi Zeka kartlari Müzikli/ Isikli oyuncaklar Yumusak oyuncaklar Kitaplar * 8- KIYAFETLER Hastane çikisi setler 6. aya kadar her beden alt üst zibin takimlari Bodyler (uzun ve kisa kollu, kolsuz) Çorap, önlük, agiz mendili Yelek Ince ve kalin müslinler Kalin battaniye Uyku tulumu Astronot mont tyulum