Deleted33000 deletedmom43191 bebiş baya uğraştırıyor kız o iki dakika uyusa hemen ev işi yemek çamaşır derken anca gece girebiliyorum ozaman pertim çıkıyor
deletedmom43191 Baklavaseverim yaa darısı bana patlayacam artik olmamaktan 9 ay gebelik 40 gün lohusalik 9 bucuk ay dogum sonrasi 19 20 aydir patlıyorummmm
Baklavaseverim deletedmom43191 Ayy bacım o ne öyle Allah yardımcın olsun inşAllah hayırlısıyla olursun artık
kimchikimdi deletedmom43191 bu aralar sıkıntılardayim askim tam enerjim gelsin eskisi gibi iyi olur💖😂
penbe_karisi deletedmom43191 😁😁😁çok fazla aktif olamıyorum yaaa olsammn kalbimi Alicam ama 😁🤣malum bebek alisverisi salonu değiştiriyorum onun alışverişi herşey corbaaa
penbe_karisi deletedmom43191 aldimmn pazartesiii gelicekkk bacimsuuu perdeleri değiştirdim halı kaldiiii koltuk geleydiii biii 😁
penbe_karisi deletedmom43191 valla hepsine baktım yeri kumaşı berbattt bizim mobilyacı var ordan aldım en sonda bütün her modele baktım aklımda bohem köşe takımı vardı ayyy gördüm berbatt benim kız berbat eder onuuu gelince atarım kizzz
deletedmom43191 Baklavaseverim amin gecen hafta doktordaydım emzirdigin icin olmuyosun dedi herseyim normal çıktı beta kan degerime bakildi <2.30 çıktı