asyalina123 Beta değerm 15292 çıktı doktor 4 hafta 6 günlük dedi ultrasonda 5 hafta 3 günlük yazıyordu normal mi bilgisi olan var mı sizlerin değerler kaç
ecemk94 asyalina123 böyle sonuçlarda iki ihtimal var. Ya ikiz bebekler. Ya da beta artışı sağlıklı. Korkmanıza gerek yok bence
ecemk94 asyalina123 benimde 4.haftada 2429 du ikiz sandı ebeler. Doktor ikiz olması için 10.000 üstü olmalı demişti. Beta yüksek olması iyidir dedi ordan yola çıkarak söyledim
Melike3506 asyalina123 büyük ihtimal geç döllenme olmuş ultrason haftası sat a göre daha geri olmasının sebebi bu. bu haftada da bebeğin görünmemesi normal betayla bir alakası yok endişelenmeyin. Benim 8234 beta da 5+5 dim kese vardı bebek yoktu 6+5 de kalp atışı duydum
Melike3506 asyalina123 betanın yüksekliğinin ikizlikle alakası yoktur o keseden belli olur tek kese varsa tekil gebeliktir iki kese varsa ikizdir
melike_165 @asyalina123 gayet normal ultrasonda yazan keseye göre doktorun söylediği adet tarihinize göre korkulacak hiçbir şey yok
asyalina123 melike_165 peki herkeste düşük seyrederken böyle yüksek olma sebebi nedir ikiz gebelik vs mi acaba
asyalina123 melike_165 bu gebelik zaten aniden oldu benim 9 aylık bi kızım var ikiz gebelik çok zor ama tek kese vardı ultrasonda
melike_165 @asyalina123 ben 4. Hafta da 677 ile öğrendim 4 gün sonra 4binlere çıkmıştı sizin müthiş derecede yüksek 15bin çıkmış çevremden biliyorum birazda yüksek olunca genelde ikiz oluyor
Melike3506 asyalina123 zaten sağlıksız gebelik olsaydı betan bu kadar artmazdı bu haftada bebek gözükmez haftaya kalp atışı duyarsın diye düşünüyorum
asyalina123 ecemk94 işte bende ondan korkuyorum bende ilk bebeğimde 4000 diye ebe ikiz gebelik mi demişti ona bile haftaya göre yüksek diyorlar çünkü
melike_165 @asyalina123 tek kese tek yumurta ikizi 🥳 aynı kesenin içinde iki bebek olabilir bunu unutmayın