melike_165 @birumut_ silikleşmeye başladıktan birkaç gün sonra da ilikliye devam edin bazen geç döllenme oluyor
melike_165 @birumut_ bende kullandım aynısından biraz yıpratici bir süreç 🥹 inşallah beklediğin haberi alırsın pik gördüm oldu veya olmuştur gözüyle bakma bilemezsin gerekirse sabah akşam ilişki olsun genelde uyandıktan sonraki erkeklerde ki sperm daha kaliteli oluyormuş diye öğrendim her yolu deneyin ama kendinizi yıpratmayın:))
birumut_ melike_165 keşke elimde olsa kendimi yıprata yıprata 25 yaşımda saçlarım bembeyaz oldu inanır mısın gülüp geçiyorum ama acı bişey dkdmkdfm
Bir1kelebek birumut_ çok düşünmüyorum aslında önceki gibi yumurtlama günününden aonra sürekli kedimi dinlerdim hissetmeye çalışırdım var mı yok mu diye hep aklımdaydı son bi kaç aydır saldım düşünmüyorum öyle
birumut_ Bir1kelebek bende kendimi yumurtlamadan sonra ilk 5 gün salıyorum ama sonra yumurta dayanınca stresim başlıyor
Esma006 birumut_ bende öyleyim hele ki geç yumurtlamak beni mahvetti 17-18.gunler buda regl geciktiriyor zor ama kolaylık da veriyor rabbim ❤️
birumut_ Kızlarrr bugün testim gene aynı koyulukta sizce bugünde mi ilişki olmalı yoksa silikleşmeye başladığında mı olmalı gpt ye sorduğumda bugunun daha verimli olduğunu tam çatlamaya hazır spermin daha iyi olduğunu söyledi sizce ?????
birumut_ melike_165 bazıları yaşınız genç ne çocuğu falan diyor bazıları çocuk nerede diyor dkmdmdm çocuk seviyorum eşimde seviyor bazılarının bebeğini tedirgin seveceğime kendi bebeğimi istediğim gibi seveyim erken anne olayım beraber büyüyelim istiyorum
melike_165 @birumut_ ben 4 yıllık evliyim borcumuz var diye yapmadık eşimde bende çalışıyordum hep istedik ama vakitte geçiyo bi yandan şimdi ki aklım olsa evlenir evlenmez yapardım genç yaşta anne olmak kadar güzel bişey yok bence ben geç kaldığımı düşünüyorum 😅
birumut_ melike_165 bence de erken anne olmak çok güzel ben 1,5 senelik evliyim ilk aydan beri ben istiyordum eşim ailesi yüzünden istemiyordu zamanında dedim ceremesini çekeceğiz senin yüzünden gerçekten çekiyoruz 10 aydır bekliyoruz bakalım hayırlısı
melike_165 @birumut_ hayırlısı olsun inşallah hakkınızda beklememek en doğrusu haklısınız yaş geçtikte vucüt yapısı kemik yapısı değişiyor herşey daha zor oluyor o zaman