PapatiA Uzun zamandır göğüs pompası araştırıyoruz şimdi önüme birsey geldi yorumlar çok iyi bilginiz var mı bunun hakkında fotoyu atıyorum
Leontiine PapatiA ben bunu değilde 3030 olanı aldım daha doğum yapmadığım için kullanmadım ama burada acurayı çok övdüler fiyatı da çok uygun diğerlerine göre herkes övünce almak istedim bende
deletedmom43191 PapatiA bende aldım ama 3 cocugumda da kullanmadim bi tek ilk oglum yoğun bakimdayken süt sagmak icin mecbur kullandim
Buket_dadassss PapatiA bu benimde çok dikkattimi cekti trendyol da ben de bu markadan yana baya olumlu yorum okudum sepete ekledim ama sipariş gecmedim henüz durayım şurdada bakalım kulanan memnun kalan varsa bizlerde nasiplenelim 🥹🩷
PapatiA Leontiine ooo iyi o zaman Allah kurtarsın canım benim daha yarı , baba görüşlerini fikirlerini ilet unutma 🫶🏼
papatyakokulugece PapatiA bence o kadar gerekli bişey değil ilk iki ay kullanırsın ben hiç kullanmadım ikisinde de ama çevremde Bir kaç kişi mochi ve bebebao dan memnun olduğunu söylerdi
PapatiA papatyakokulugece öyle de ben sezeryanlı oldugumdan en ilk gebeliğimde süt zor geldi az geldi bebekte az az emip uyuduğu için mecbur mamaya başlamıştım bunda sağma kullanmak istedim belki bi işe yarar diye
PapatiA babymom2026 onlara bende baktım fakat fiyat olarak daha pahalı geldi sonuçta uzun bi süre kullanmıcam gibi düşündüm
papatyakokulugece PapatiA bende sezeryan oldum ikincide üç gün sonra geldi Philips manuel kullandım yinede sen bilirsin çünkü uzun vadeli kullanım olmicak ya o yüzden dedim 🤷♀️