Deleted33000 minikimd ilk dogummu bacım benimde göbeğim var üç doğum yaptım ister istemez kaldı bende şurada bekliyeyim ya yorumlara bakayım
minikimd HiravEmir bizde genetik olduğu için hiç gitmiyo bazılarıma bakıyorum doğum yapmış gibi değil ben niye böyleyim anlamıyorum 🫣
HiravEmir minikimd yapısal ama yani bazıları doğuruyor ama sanki hiç doğurmamış gibi bence yapısal yani
Deleted33000 minikimd hergun diyorum bugün spor yapacağım sonra bı bakıyorum gece yatağa yatınca aklıma geliyor😂😂
minikimd Deleted33000 sporun s aklıma gelmiyo benim de bebiş uyuduğu gibi aklıma hemen uzanıp uyumak geliyo 😀bide gece kalkıyo uyumuyo o sıra boş kalınca yine bişiler yiyorum Ohh gelsin gelsin sarkık göbüş 😅
minikimd Deleted33000 ne yapayım ya gitmeyince sinirden daha çok yiyesim geliyo 😀eşime diyorum boşver alan aldı diyo 😀akşam da göbeğin çok çıkmış diyo gelde boğma bunu 😀
Deleted33000 minikimd ah bu eşler destek olacağına birde neler diyor ya enişteye bak sen benim herif TE bana masaj yapacaktı etim sıkı olduğu için diyor bı bak nasıl heryeri et tutmuş masaj bile yapamıyorum köşem koltuk gibi olmuşsun diyor ya gıcık anam bunlar