ladyagmur1 Arkadaşlar ilk kan 16 Aralık ( 12,65 ) bugün 18 Aralık (55,36 ) iyi mi sizce ? Geç döllenme muhtemelen
Pitircikkus ladyagmur1 ya masallah artışınız güzel olmus Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsın benımde bugun 59.65 cıktı pazartesi tekrar vereceğim ınsallah benımkı de guzel artar 🥰
zfrnemos ladyagmur1 2 katından fazla plmus %60 falan olmus sanırsam ve bu ıyıye ısaret hayırlı olsun ınsallah saglıklıca ılerler gebelıgınız ve saglıklıca kucagınıza alın 🌸🖤
zynpdr ladyagmur1 Çok güzel artmış maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah Senin sat ne zaman Bende geç döllenme diye düşünüyorum. Bugün adet günüm olmadım yarında olmazsam bi kan testi daha yapıcam . Pazartesi günü yaptığım negatifdi
ladyagmur1 Pitircikkus güzel düşün güzel olsun sakın stres yapma canım rabbim en güzel haberi almayı nasip etsin 😍
ladyagmur1 zynpdr sat 17 Kasım aşkım . Benim de muhtemelen geç döllenme . Kan testi ver aşkım bi iki gün gecikme olunca
bebekoo47 Kızlar benim son adet tarihim 16 kasımdı 3 gundur regl olmadım tabi eşimle planlı oldu istiyorduk cunku ben yani biliyordum zaten hamile oldugumu :) belki inanmazssnz ama ben adet tarihime 8 gun kala evde test yapmstm pozitif cıkmıstı . :) 3 gün önce yani 16 aralıkta test yaptım cift cizgi hamileyim yani ama 4 haftalık daha doktora gitmedim beta da bakmadım sizce gidip kan vereyimmi yoksa 7 haftalık oluncamı kan vereyim ve dr a gideyim bilemedim