Canlarim_000 Birini sabah yaptım hemen çıkmadı sonradan baktığımda pembelesmis diğerini de akşam yaptım 10 dakika sonra çıktı sizce varmı yok mu bana biraz kuruma çizgisi gibi geldi ama yardımcı olur musunuz
sudeelmastass Canlarim_000 bende böyle birşey yaşadım 2 hafta sonra farkettim şuan 5 haftalık hamileyim hastaneye git kan ver bugün mutlaka
havva_5 Canlarim_000 var görünüyor ama ilk 10 dk da çıkması önemli testlerde. Hayırlısı olsun inşallah ☺️
Pitircikkus Canlarim_000 olmayınca hıc böyle cıkmıyor ya var gıbı duruyor kan verıp netlestırın bence 😊
Canlarim_000 Miracle_1 vallahi benim adetlerim düzensiz oluyor kasımın 10 muydu neydi tam olarak bilmiyorum
Canlarim_000 Miracle_1 belirti yoktu sadece belime sancı girdi ve kahverengi akıntım geldi hastalancam dedim ama geri kesildi
parlamelisa Canlarim_000 bence bekleme acil devlet hastaneleri bile beta hcg hamilelik kan testi yapıyorlar sonucunu nabızdan kontrol edersin. En azından beta hcg artışını takip etmiş olursun bugün verirsen yarından sonra tekrar ver ve artışı X2 olması gerek. Teste göre hamilesin. Bende 12 kasım son bat 2. Hamileyim 5 hafta testimde seninkinden daha az belliydi bu arada