mihra5358 Kızlar ilk hamileliğimde 9 ay abartısız mide bulantım Kusmam hiç geçmemişti şuan 6+3 um ve başlamadı acaba baslamasina daha erken mi yoksa ilk hamileligim gibi çok kusma yasamazmiyim
MAMA13 mihra5358 Haftada başladı şuan 10 haftayiz son gaz devam ne zaman geçer hiç bilmiyorum sabırsızlıkla bekliyorum 🥹
MadameTussauds mihra5358 haftada basladi 22. haftaya kadar full kustum suan 38+3 haftaligim hala ara ara midem bulanir
anee234 mihra5358 erkekmiydi ilk çoçuğunuz bende 3 hamilelikte hiç kusma falan olmadı ama bunda çok fazla kustum hala gunde 1 2 defa oluyor
zehrakrdg mihra5358 inşallah hiç yaşamazsınız 🤲 benim 8 gibi başlamıştı 15 e kadar devam etmişti korkunçtu gerçekten
Papatya05_ mihra5358 ilk gebelikte 6. Haftada başladı 17. Haftada bitti De 5. Haftada başladı ama sabah bulantıları oldu sadece ondanda 16. Haftaya kadar ara ara oldu geçti
sen44_ Şuan 19 haftalıgım ama hiç kusmam olmadı Bide mide bulantısı cinsiyetle bir ilişki olduğunu düşünen var mı
dilankarmn mihra5358 7. 8. Hafta gibi başladı 30. Haftadayım hala devam ediyor maalesef. İlk gebeliğimde aynıydı🫠