buketsmrrr Kızlar merhaba 6+3 te kalp atışı duyan var mı 1 gafta önce minik bir kese gördü doktor 10 gün sonra gel dedi ama o zamanda 6+3 olmus oluyor daha önce kayıplarım var endişeliyim biraz
Ballkusum_33 buketsmrrr sağlıcakla duyarsın inşallah Allah’ın izniyle. Hiç endişelenme kimisi 7-8 hatta 9 haftalarda duyuyor her şey gönlünüzce olsun inşallah 🤲🏻
fehuvenus buketsmrrr ben de yarın 6+2 de kalp atışı için gideceğim. 10 gün öncesinde keseyi gördük biz de. Aynı durumdayız, endişeliyim🥹
Aykerny Aykerny Hatta 6+3 olması gerekirken 5+6 çıkmıştı ama gayet normalmiş şimdi yarın tam 8 haftalık olacağız inşallah 🤲🏻💕
buketsmrrr Banada haber verebilir misiniz çok heyecanlıyım ilk gittiğinizde keseniz minik miydi sizinde son adet tarihiniz nedir🥹
zeynspkan buketsmrrr bende çok endişeliydim ilk gittiğimde haftaya dinleyeceğim demişti bu hafta 6+5 de duyduk ama yinede az geliyordu erken dönemde dinlenmesinin bebeğe zarar verebilme ihtimali varmış bebeğe göre büyük dalgalar gönderiliyormuş ondan dolayı endişe etme tatlım
fehuvenus buketsmrrr canım evet duydum çok şükür🙏🥹 10 gün önce gittiğimde kese çok minikti 5.5 mm kadar. Bugün de doktor bakmadan önce kalp atışını duyamazsak korkma henüz erken dedi. Yani duyulmasa da normalmiş bu haftada. Bir de idrara çok sıkışık gittim o da iyi oluyormuş herhalde
Nerminakta Ben 6+4 hastalıktır salı gunu duyulmadı nabzın ile karışıyor dedi haftaya gel dedi bende acaip stres oldum bide kesem sanki boş gibi içinde hiç bişey yok doktorda bişey demedi acildeki boş gebelik olabilir demişti oyle olsa kalp atısı dinlemez demi ya
buketsmrrr fehuvenus ay çok sevindim gerçekten dünden beri dua ettim senin için 3 kere kaybım oldu bu 4. Hepimizin duaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum 🥹 görsel paylaşabilir miyim ilk kese görüntünün🥹 ben bugün tam 6 haftalık oldum pazartesi çağırdı yeniden çok heyecanlıyım
selimemelek1625 Canım ben 6 haftalıktrn gittim kese göründü bebe yoktu bugün gittim 9 haftalık gözüküyor programda doktor ultasron da 8 haftalık görünüyor dedi bugün kalp atışını duydum şükür iki hafta daha beklersen iyi olur bence ozaman kesinleşir
esmanur3406 selimemelek1625 ya ben de 6+3 te gittim kese büyük bebek de gözüküyor ama kalp atışını duyamadım haftaya gel dedı 7+3 te tekrar gideceğim inşallah görürüm ben de haftaya kalp atışını bana dua eder misin 🤲
esmanur3406 buketsmrrr ben 6+3 te gittim duyulmadı haftaya tekrar gideceğim 7+3 te inşallah duyulur ikimizinki de
denizks buketsmrrr ilk gebeliğimde 6+3de duyduk şuan 6+5de alttan muayenede duyduk karından bebek dahi görünmemişti
Farukkubra2025 buketsmrrr o zaman 5 haftalıksın şuan, yani şu an zaten kalp atışı olmuyor genellikle, kalp atışı 6,7,8 haftalarda oluyor genellikle, kalbini ferah tut Rabbim hayırlı mübarek nasip eylesin inşallah
buketsmrrr Farukkubra2025 hayır ultrason 7 gün önce 5 haftalıktı bugün 6 haftalık olduk doktor pazartesi çağırdı 6+3 olucak