buse76 zynpmak bende 11+3 deyim benimki de haziran sonu muhtemelen ilk haftalara göre biraz daha iyi 3 hafta sonra gideceğim cinsiyet için😍😍çok heyecanlıyım
nyra zynpmak hep çok rahattım inşallah öyle de devam eder 13 olduk bugün. Yaklaşık 2 hafta önceydi kontrolüm cinsiyet belli değildi ama kıza daha yakınım demişti dr bir sonraki kontrolümüzde kesin söylerim dedi ☺️ sizin belli oldu mu
ayyserella zynpmak 13+4 üm, çok şükür iyi gidiyor herhangi bir belirti yaşamadım hamile değilmişim gibiydi, inşallah heo böyle devam eder 🌸 cinsiyet daha belli değil.
zynpmak buse76 sağlıkla gelsin inşallah 💕 Benim de 6 ocakta kontrolüm cinsiyeti öğreneceğiz çok heyecanlı bir süreç
zynpmak aysoend Bana da bir önce ki kontrolümde tahmin olarak kız dedi 🤗 bakalım bir sonrakinde net öğreniriz inşallah 💕
minikkalbinaneysi Bende 15+2 deyim. 14.haftada cinsiyeti öğrenemedim de Öğrenenler acaba devlet/özel hangisinde öğrendiniz ? Kimileri diyor ki devlette 16.haftadan önce emin olmak için söylemiyorlarmış
zynpmak nyra ne güzel sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🤲🏻 Ben de sizinle aynıyım 13+3 iki hafta önce ki kontrolde kıza benzetti kesin olmamakla birlikte. Bir sonra ki kontrolüm 6 Ocak merakla bekliyorum
susamannesi_ 13+2 yim Fetal DNA’dan belli oldu doktoruma mesaj atsam öğrenebilirim ama sağlık sorunlarıyla uğraşmaktan ona hevesim kalmadı. Sağlıkla kolaylıkla atlatalım umarım bu süreci 🙏🍀✨
makbule2025 zynpmak 14. Haftaya girdim bende 12. Haftada 2li test için gittiğimde doktor kız gibi duruyor ama net değil 16. Haftayı bekleyelim dedi 2. Gebeliğim 1. De çok rahat geçmişti şükür bunda da aynı şekilde inşallah böyle devam eder 😌
nyra zynpmak amin sizde sağlıkla alın inşallah🙏 benim 3.çocuğum olacak inşallah☺️ çok merak ediyorum cinsiyeti benim randevuyu 14 üne yazmıştı dr um o güne kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum bir de devlete cinsiyet için gitmeyi düşünüyorum