nrbnsnck aybukeayagci benimde Ekim ayında reglim 10 gün gecikmişti kontrole falan gitmiştim negatifti, sonrasında hamile kalmışım 🥹 doktora gidin isterseniz keseyi falan görürsünüz betanız yüksek
aybukeayagci nrbnsnck sizi de tebrik ederim baya yakınız herhalde kızım 12 Aralık doğumlu ve hatta 9+0 hamileyim şu an
nrbnsnck aybukeayagci çoğunlukla hamileliğimi unutuyorum özellikle son 1 haftadır oğlum influenza oldu dün bana da geçti ağrıdan kıvranıyorum doktora gideceğim birazdan :( sizin nasıl geçiyor 💖🥲
Zehrailly Sevgii_ Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Bize bir şey demek düşmez bu durumda ama eğer şahsi fikrimi merak ediyorsanız bence aldırmayın beraber büyür giderler. Hem her işte bir hayır vardır derler ama tabi bu benim şahsi kararım yine de siz bilirsiniz.
aybukeayagci nrbnsnck çok geçmiş olsun benim kız da adenivirüs kapmış 1 aydır onla uğraşıyorum ya, yok öğrenmedim ya daha, 19 ocakta ikili taramaya gideceğim belki o zamana belli olur :)
nrbnsnck aybukeayagci bende öğrenemedim henüz, kız gibi sanki ama 1 ay sonra anca belli olur dedi doktorum
nrbnsnck aybukeayagci belli oldu mu cinsiyeti bana %100 kız dedi doktor 16. Haftamda 20. Haftayı bekliyorum detaylı için💖🙈
aybukeayagci nrbnsnck merhaba evet ikilide net değil ama erkek görüyorum dedi doktor onun üstüne 3 kere 2 farklı doktor daha gördü 2 hafta önce yani 15 0 da tam olarak bizde gördük pipisini 😂😂