twomam Ben bugün yaptım ama marka Artımed ve silik pozitif ama güvenemiyorum hiç şimdide sağ kasığımda ağrı başladı ve belim ağrıyor bunlar pms sanki siz test yaptınız mı
Belloca twomam benim yarın ama ders çıkardım regli değişiyor bir kaç gün daha bekler öyle yaparım insan daha az üzülüyor
beyzyrc twomam ben yaptım dün silikti bugün çıkmadı dün ki ama çok çok silikti 21 aralık bat bekliyorum inşallah olmuştur
twomam Miracle_1 evet canım 1-2 dakikada ve dediğim gibi fotoğrafta çıkmıyor canlı çok daha belli ve gri felan da değil pembe ama bu marka çok yalancı pozitif veriyor diyorlar elimde bir tane daha var yarın ilk idrarla yapıcam
Miracle_1 twomam yarın ilk idrarla tekrar yap istersen inşallah vardır yumurtlama çartlsma ne zaman olmuştu
twomam Miracle_1 çatlama 7 Aralık gece yani ya dpo10 ya da 11 bugün dediğin gibi yapıcam canım elimde yime Artımed var sabah bunu yapıp işe giderken de başka bir marka alıcam
caglartrr Benimde 3 gün gecikti kızlar 1 haftdr da kasıklarımda batma çekilme var az önce nimo marka testle yaptım negatif çıktı ama şuanda ağrı belime vuruyor yaa
Dilaralemdar beyzyrc Mide bulantım vardı ve koku hassasiyetim halada bulanıyor başka hiçbi belirtim yoktu vallahi
htc_123kbr defne1907 ben geçen hafta yaptım test negatif çıktı bu hafta çarşamba yaptım çok silik çizgi idi dün beta verdim 35.6 çıktı vardır bence acele etme