Haceryalcn Belimden bel boşluğuma yayılan mühtiş bir ağrı başladı iki gün önce kontrolüm herşey normaldi ne yapabilirim
Dolunay123 Sol tarafına yat dinlen cnm,adet ağrısı gibi ağrın var mı,kasılman var mı,bu ağrı sürekli mı yoksa belli za-man aralığında mı oluyo
Haceryalcn Dolunay123 üç beş kasılmam oldu önceki haftalarda bundan dolayı ilaç da kullandım ama şu an bel ağrısı yoğunlukda ağrıda tam geçmiyor ama bazı saniyeler daha şiddetli
Dolunay123 Haceryalcn biraz gözlemle kendini cnm bebeğin hareketlerini de bi anormallik hissedersen hastaneye gidersin sadece bel ağrısı doğum belirtisi olamaz diye düşünüyorum, suyun gelir, nişan gelir ,adet ağrısı gibi karın ağrın olur ,biraz dinlen bklm
ceymus7 Canım belki yorulmuşsundur bugün o yüzden olmuştur inşAllah hiçbir sıkıntın yoktur kendini korkutma geçmezse ve daha da artarsa yarın bir doktora gidersin..kasılma olduğunu nerden anlıyorsun
Haceryalcn ceymus7 çok bir iş de yapmadım normale göre ama karnımda rahmimin top gibi olup sertleştiğini hissediyorum