Duygu_52 Kızlar 10 günlük bebeğimin ellerinde kollarında bacaklarında böyle soyulmalar var neden oluyor acaba ne yapmam gerekiyor
Havin49_ Duygu_52 deriyi atıyor cnm gayet normal ama istersen bebek losyonu ile vücudunu ndmlendirebilirsin
Beyazem- Duygu_52 bunlar normal şeyler istersen göbek bağı düştü ise banyodan sonra nemlendirici ile masaj yapabilirsin hem onu rahatlatır hemde cildi çok kuru kalmaz ben bioderma ile masaj yapıyorum her banyo sonrası akşamları
greybrde Duygu_52 anne sütü yarayınca deri değiştirir kavlar derler yüzündede olur hatta sen nemli tut cildini ama miniğin 🌸💗
Semayyy Çok normal anne karnında uzun süre suyun içinde kaldığı için soyulmalar olur. Birşey yapmana gerekmiyor kendiliğinden geçer, istersen de doğal bi nemlendirici kullanabilirsin
zeyyynep bu tarz soyulmalar yenidoğanlarfa normal diye biliyorum 🩷 cildine uygun nemlendiriciyle nemlendirebilirsiniz aksi bir şey olursa doktora götürürsünüz rabbaim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🩷
Duygu_52 Beyazem- evet canım göbek bağı düştü çok teşekkür ederim bioderma hangi nemlendiricisi acaba
XMirageX Duygu_52 oğlum uzun süre deri dökmüştü. Bebeklerde oluyormuş ilk zamanlar. Losyonla nemlendirebilirsiniz.