Kahvedelisi Kızlar boyumuz 48 cm ağırlığımız 2500 nasıl sizce 37 hafta da alırım dedi dr plesenta yaşlanmamız vardı ondan alcak
greybrde Kahvedelisi 35. Haftada 2850gr idi 38. Haftada 3300-3400 civarı dedi kızım için doktor boyuda 51cm
melikeyimmmmm Kahvedelisi bende 36. Haftadayım dün kontrolümüz vardı bebiş 2700gr olmuş boyunu sormayı unuttum karın çevresi 35ile uyumlu demişti şuan herşey normal olarak ilerliyor bebişin gelmesini beklicez dedi doktorum sizin nstde sancınız falan çıkmışmıydı
sanli26 Biz de bugün 36 haftalık olduk. 5 gün sonra kontrolüm var. Ama bebeğim 2 hafta 4 gün geriden geliyor. Gittiğimde 2500 kilo bile olmayabilir sanırımm.. Gayet iyi haftasına göre sizin💗
Ayseguls_baby Kahvedelisi bilmiyorum canım benim gün vermedi bir gün sabahtan nişanım geldi aynı gün içinde doğum yaptım 🥲
Ayseguls_baby Kahvedelisi evet canım çok ani oldu sabah 7 de nişanım geldi acile gittim açılman başlamış rahminde yumuşama var yatış öneriyorum dedi nst bağlandım sonucunu beklerken aniden suyum boşaldı doğuma alındım
Ayseguls_baby Kahvedelisi hızlı ilerlemesi güzel ama şok hali çok oldu 🥲 insana cesaret geliyor heralde spinal oldum herşeyi duydum doğum sırasında normalde yap deseler yapamazdım
Tugceduman61 Kahvedelisi Dün gittim bende 3300 52 cm boy sanırım biraz önden gidiyor sağlıkla kavuşalım hepimiz🧿💕