nisan0 Hemen kenarımda ki kemigim agırıyor çok fena şekilde normal mi acaba ? Karın ağrısı falan değil direk sol taraf ve kemigim agırıyor çok farklı bir ağrı
buse654_ nisan0 27 haftalık hamileyim sol alt kaburgam çok fena ağrıyo özellikle öksürdüğümde doktora gittiğimde söylemeyi düşünüyorum ılık su ile sabunlayip ovaladigimda ağrısı azaliyor
melike071 buse654_ benimde sağ alt kaburgam ağrıyordu özellikle nefesimi verirken dayanılmaz oluyordu 23 haftalığım araştırdım bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş bir iki gün sürüp geçti
yesimvera buse654_ biz 35 haftalığız kaburgam batıyor oturamıyorum geri yaslanıyorum ve be yesem ağzıma geliyor uykusuzluk üst sınırda gecelerim geçmiyor hiç akşam olsun istemiyorum kabus gibi
buse654_ yesimvera doktorunuzla konuştunuz mu bana çok ağrın olursa hafif bir korse ile destekleyebilirsin demişti
yesimvera buse654_ yarın randevum var bakalım neler olacak büyük ihtimalle bebeğimin yeri daraldıkça yukarı başlı olduğu için kaburga batmaları normal deniliyor bu haftalar da 35+4 teyiz