Meridaily Kızlar çok mu yüksek gelmiş yine🤦♀️ tsh 3.14 serbest t4 de 0.99 gelmiş. 50 mg levotiron kullanıyorum.
pablola Meridaily 18. Haftada aynı durumdan muzdaribim 😔 ama şuan yazdığınız değerler iyi gözüküyor anladığım kadarıyla
Meridaily pablola 3 ün altında olması gerekiyormuş sanırım en son 2.77 çıkmıstı doktorum 50 mg dan ilaca devam değerler normal demişti. 3 üstü çıkınca bir korktum. 2. Trimesterda da 3 sınır sanırım diye biliyorum kuzum. Senin kaç çıktı,ilaç kullanıyor musun?
pablola Meridaily benim 5 maalesef yeni başladılar ilaca doktor değiştirdim böyle bişeyi Nasıl gözden kaçırmış anlayamıyorum
Meridaily pablola yaa ilk baştan beri bakmadılar mı hiç? Benim de ilaca başlandığında 4 buçuk küsürlerdeydi kuzum hemen düzene girer ilaçla üzme kendini. Çok çok geçmiş olsun❤️Hamilelikte malesef hemen yükseliyor değer ya🤦♀️ benim ilaçla 2 lere düştü son zamanlar yine yükselişte. Sabah uyandığım gibi ilacı içiyorum 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum ben. Düzenli ilaç alım şekli öyleymiş sanırım
Meridaily pablola serbest t4 de önemli diyorlar bu değer için ikisini değerlendirmek gerekiyormuş. Ama o değer kaç olmalı bir bilgim yok🤔