hhappyymomm Doktorumuz bu iki firmayı önerdi ama karar veremedik genoksla ilgili fazla şikayet mevcut daha önce bu firmalarda yaptıran var mı
ghostty hhappyymomm genoksta yaptırdım geçen ay. Bir sorun yaşamadım. Arkadaş çevrem de orada yaptırıyor şuan.
Engusa hhappyymomm panorama ile yaptırdım anne bebek kanını ayırarak yapıyormuş Amerika’ya gönderilerek incelendi 8. Gün sanırım sonuç çıkmıştı sorun yaşamadık
zamansmomm hhappyymomm genoksa yaptırdım sorun yasamadım ben de doktoruma aynı seyı sormustum genoksta cok sıkayet var dıye musterısı cok sıkayet de cok oluyor %1 lik de olsa yanılma payı var demişti
Meltemms hhappyymomm merhaba bende yaptırmayı dusunuyorum iki firma arasında kaldım fiyat hakkında bi bilginiz varmı acaba
aysenuroztunc yldzfndkk daha yeni fiyat aldım fiyatlar arasında uçurum fark var diyebilirim Genoks uygun ona yaptırıcam ben
hhappyymomm yldzfndkk fiyatlar farklı biri 17000 civarında diğeri 21000 küsür 10. Haftadan sonra yapılıyor
terc hhappyymomm ben panaroma tercih ettim yaklaşık 9-10 günde sonuç gelmişti ben gayet memnun kaldım. Etrafımdaki çoğu arkadaşım panorama tercih etti bir sorun yaşamadılar.
Oozzggee1 Genoks 5.iş gününde çıktı ve uygundu fiyatı daha yeni öğrendim hemen aradım ulaşımda sağlandı çok şükür bir sorun yaşamadım ben elhamdülillah sizde hayırlı sonuçlar almanız dileğiyle arkadaşlar