duygumfoca Deleted33000 Ben bugün rahatım😁 misafirliğe gidicez mangala eşimin dün tutduğu levrekleri yiycez 🙈😃 Ben meze tatlı yapıcam sadece
deletedmom43191 Deleted33000 ay bilmiyorum ki ya saat 2 olmuş aklımda hicbisey yok kahvalti tarzı hazırlarım
Baklavaseverim Deleted33000 Hasta değilim de 2 gündür bir tuhafım üşüyorum başım ağrıyor yorgunum bi isteksizlik var üstümde anca kızımın yemeklerini hazırladım bu gün akşama ona da tarhanasını pişireceğim duralım bakalım fikir olur yapılanlar biz de yaparız belki bir ihtimal 🤣🤣
duygumfoca Deleted33000 hepsini ben yapmıcam mezenin 😂 arkadaşım sen bişey yapma ddi ama içim rahat etmez havuç tarator yapcam köz biberim var dondurucuda onu çıkarcam bide gelin pastası yaparım heralde aslında latte pasta yapmak istiyorum ama hiç halim yok ya tansiyonum düşük bugün
Deleted33000 deletedmom43191 ben kahvaltı tarzı hazirlasam da eşim illaki bı hamur işi isteyecek ama istemese kurtarıcı menü yani
vanilya_kokusu_ Deleted33000 hiç bişey yapmak istemiyorum midem öyle yaniyo ki ne yesem dokunuyor eşim evde yemiyor zaten kızımla birşeyler atistoracaz😂
Deleted33000 duygumfoca latte pasta mi dur bakayım tarifine yakında misafirim gelicek bende yaparım belki
Deleted33000 deletedmom43191 ay ben yapıyorum arada kız napim hatta geçen hafta iki tepsi börek açtım