Aykerny Saçlarımın uçları kırık henüz 2 aylık hamileyim kestirmek istiyorum daha sağlıklı uzaması için ama çevremdeki herkes çok karşı hurafeden dolayı çok kararsızım kestiren eden var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🥰
ElaEge Aykerny ben ilk gebeliğimde de sürekli keserdim dolaştığı için şimdiki gebeliğimde de 8 ayda 2 kere omuzda kestim haftaya yine kuaföre gidicem doğumdan önce moral olsun diye inanmazsanız gerçekleşmez ✌️
Nisanmomy Aykerny ben kestirdim rahatladım canım. Tamamen hurafe Allahın verdiği canı haşa kuaför mü alacak. Saçma buluyorum
ElaEge Aykerny kestir kestir tuzlada kokmasın diyen milletin her inancıyla yaşanmaz takılma nasıl rahat ediyorsan öyle yap Allahın verdiği canı kimsenin almaya gücü yetmez o ol der olur sadece ona inanıyoruz ve bebişlerimizi Allaha emanet ediyoruz 9 ay çook uzun süre her şeyden korkarak geçmez
Aykerny Nisanmomy Ay ne alaka değil mi saçla bebek ömrünün resmen böyle kestirceğimi duyan tövbestağfurullah delirdin mi diye tepki veriyor hahaha psikolojik olarak bunaldım resmen ama gidicem kestiricem ya 😅😅
Aykerny ElaEge Bende sizin gibi düşünüyorum ama yine de biraz baskıdan dolayı bi garip hissettim kendimi o bilinmezlikten dolayı ama bende Rabbime sonsuz tevekkül ediyorum en yakın sürede kestiricem 😍
Quen_14 Aykerny böyle bi hurafe duymadım hiç kestirdim gayet bi sorunda olmadı saç boyanmazı biliyorumda kestirilmezi ilk kez duydum
Aykerny Quen_14 Boyanmaması yine normal kimyasaldan da bunu kim çıkartmış bilmem değişik değişik korku saldırıyolar insana 😅
bohembircadi Aykerny Ben kestirdim saçlarımı. Belime gelen saçlarımı omuz hizasında kestirdim. Ferahladım resmen 💗🌸
Aykerny bohembircadi Bende kırıklarımı aldırınca bi ferahlama gelir inşallah çok canımı sıkıyorlar gördükçe😅♥️