Liyakoc Kızlar acil yardımcı olun .. Travel sistem sizce hangi marka siz hangisini aldınız . Kiwi quenn mi ? Yoyko deluxe mi ? Baby&plus mı ?
Glfdnaktr Liyakoc kesinlıkle travel sıstem alma derim oglum 7 aylık baston kullanıyorum cok guzel hafıf rahat cıvılde baby force marka 280 lıra bakarsın belkı dıye yazdım
Maviyesil121212 Glfdnaktr biz de maclaren baston puset aldık. Doğumdan itibaren kullanılabiliyor diye konforlu oluyor mu Yenidoğanda bilemedim siz kaç aydan itibaren kullanmaya başladınız
LareninAnnesi Glfdnaktr Herkes baston al diyor siz ne zamandır kullanıyorsunuz bu arabayı eksileri ve artıları nedir
emineeeeee Travel düşünüyorsan canımm ağırlığına pratikliğine bak biz casual cadillac air aldık fiyatı biraz yüksek bizde ebebek indiriminden 1650 liraya aldık bütçene uygun olursa eğer tavsiye ederim ☺️
Sema4107 Ben casual cadillac aldım çok araştırdım zaten ödüllü bir araba aradığım her özellik mevcuttu
gizemmm Travel sistem baby&plus aldım. Kenarlarında hero yazıyor. 1 yıl oluyor kullanalı kızıma. Memnunum. Evet biraz ağır ama sağlam. Baston puset almayı düşünmüyorum. Allah korusun bir darbe alsa çok tehlikeli. Bugün metroda az kalsın bebek arabası kapıya sıkışıyordu alarm çaldı geri açıldı kapılar. Hafif bir araba olsa belki sıkışırdı çok korktum valla
Glfdnaktr Liyakoc 😁dogurduktan sonra anlarsın canım ınan zor kullanımı happy kıdse gır travel sıstem alan herkes pişman baston alıyolar yıne de sen bılırsın
Maviyesil121212 Liyakoc benim de çevremdeki hiçbir travel kullanan memnun değil çok hantal olduğunu çok ağır olduğunu ve almamam gerektiğini söylediler hep
SevcanKumluca Liyakoc hepsiburdada yoyko indirime girdii 900a kadar düştü bi bakın isterseniz yorumları da çok iyii ben erken daha diye almadım ama yoyko alıcam sanırım bende
SuAte Damlasima puset küçük diye okudum doğru mu acaba? sırt desteği, görüntüsü hakkında biraz bilgi verebilirmisin canım?