Cansummm benim şöyle oldu 8 ay falan olmayınca gittim doktor ultrasonda baktı görünürde bise yok ama sağlıklı ve gençsiniz olmaması garip rahim filmi cekelim dedi adetimden 2 gün sonra hsg çekildi enfeksiyondan dolayı 9mm yapışıklık varmış doktor belki açılmıştır dedi bende neden belki dedim kapanır geri dedi belli olmaz bu işler biz tüp bebek yapalım dedi ama benim bi tanıdığım sağlık çalışanı açılmıştır sen antibiyotik fitil kullan dedi doktora sordum gerek yok dedi ben gidip kendime o fitili aldım enfeksiyonum çok olmuştu afedersin adet olur gibi alıntı geliyordu benden hsg çekildiği ay onu kullandım tam yumurtlama zamanında endokrin doktorum çocuk yapma tsh ve prolaktin yüksek dedi ama şunu öğrendim rahim 7.5cm boyunda 4.6cm eninde benim yapisikligim 9mm yani 1 cm bile değil bi doktorun videosunu izledim oda rahimin 4/1inden daha küçük bi yapışıklık varsa hsg ile açılır normal yolla hamile kalınır diyordu açıkçası tip öğrencisi gibi her şeyi araştırdım raporlarımdaki yazıları cevirdim onlara uygun kürler yaptım sonuç şimdilik pozitif kanda ne olur bilemem onu