Minnosizmmm 2prenses_masal-oyku oyy kuzum benim ya çok çok iyi kalplisin❤❤ yaradan isteyen tüm herkese nasip etsin💜 sizlerde iyi ki varsınız burada heyecanıma mutluluğuma ortak oldunuz kendimi yalnız hissetmedim sen de buradaki herkes ailesiyle yavrulariyla çok mutlu olsun 😍😍
2prenses_masal-oyku Minnosizmmm her zaman burdayız ne sorun olursa ☺️💕 duaların içinde çok çook teşekkür ederiz amin diyorum 🤭😘💕
aysefatmavs Minnosizmmm canımmm gözün aydın olsun sağlıcakla al kucağına inşallah kan testini ihmal etme muhtemelen hamilesin Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah
Minnosizmmm aysefatmavs yok canım yarın sabah sağlık ocağına gideceğim bazı aksilikler oldu gidemedim teşekkür ederim 😊
Minnosizmmm Zhlcnr yok yok eşim öğrendiğinden beri Zaten milletvekillerinden daha çok dokunulmazligim var 🙈🙈 ufak tefek ev işleri ve yemek dışında hiç bir şeye dokunmuyorum artık 😊
Jasmine3 Minnosizmmm amin canım tüm gebeler için aynı dua 🙏 😘1 senedir istedik herşeyin zamanı var ben nasibe inanıyorum hayırlısı hepimiz için
Mucizem__1 Minnosizmmm maşallah rabbim nasip etti mi ediyor işte bende de pcos var eşimde de sperm azlığı var bize de tüp bebek diyor doktorlar biz yaptırmak istemiyoruz ama 🙄
Mucizem__1 Minnosizmmm eşim bi karışım kullanıyor canım bende ilaç kullanıyorum hayırlısı dedik bekliyoruz yaz sonunu
DiplomaliEvHanimi Minnosizmmm bende yeni hamileyim su saat itibariyle 5haftalik hayirli olsun bizde gurbetteyiz esim uzman bize bi siginacak liman oluyo yeni ilk bebegim daha benimde 😇👼🏻🤰🏻🧿 hayirli olsun canim