Mucizem__1 bir sorun değil bi kaç sorun vardı canım şöyle sayayım ağır rahim enfeksiyonu varmış ve bu sebeple rahim içi yapisikligim olmuş rahim filmi çekildim bide rahmim tersmis sonra kist varmış pko dediklerinden ve tah değerim hiç düşmüyordu prolaktin hormonum 90 ile 100 arası gidip geliyordu o da yumurtayı curutuyormus sağlık lı olsa bile rahmimde enfeksiyon olduğu için tutunamıyormuş kadın doğumcum bana 1 ilaç bile yazmadı enfeksiyonuma ben kendim ebeye sordum da antibiyotik fitil aldım sonra endokrin doktorum hormon düzenlemem için çok uğraştı ama o da dedi senin iyilesmen uzun sürer diye kadın doğumcum çocuğun normal yolla olması imkansız dedi ağlayarak çıktım 3 ay boyunca hormon ilaçlarımı düzenli kullandım dozumu artırdı doktorum sonra şubat ayında da testere dişli aslan pençesi otu çayına başladım normalde 30 gün icio 1 hafta ara verilip bidaha 30 gün iciliyormus bende 20 gün falan içtim sonra mide problemim vardı 1 hafta önce bıraktım ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim inan ve umudunu kaybetme ve fazla takma benim bu yaşadığım çoğu şeyin sebebi stres doktorumda dedi yüce Tanrım seninde kucağını boş bırakmasın tez zamanda seninde güzel haberini alırız inşallah 💜💜💜