Melike3506 Merhaba kızlar, ilk gebeliğiniz de bebeğin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz? 16+1 oldum bende sabırsızlanıyorum hissetmek için 🥺
defnoloj Melike3506 içinde baloncuk hareketi gibi bi his oluyorsa o bebek hareketi ☺️ ilk gebeliğimde bu haftalarda öyle hissetmiştim. Sanki bi balkoncuk kayıyormuş gibi
Dinolisoo Melike3506 20 haftaya kadar gazla karıştırıyordum hep. 20 hafta sonrası düzenli hissetmeye başladım
Melike3506 defnoloj benim bağırsaklarım da hareketli gaz oluyor bunla karışabilecek bir his mi peki emin olamıyorum
Melike3506 s123e bence endişelenmeyin daha erkende olabilir doktorlar 18-20 haftalarda diyorlar genellikle ama 16 dan sonra hisseden de oluyor tabı ki
Dinolisoo Melike3506 genelde öyle oluyor anlayamıyorum tam am aslında harakette oluyor. 20 hafta sonrası daha iyi anladım bebekte daha geliştiği için. Bende de gaz sorunu çok fazlaydı anlamıyordum o yüzden
nurakkoyun06 İlk gebeliğimde 20. Haftada hissetmiştim. İkincide de 18 de hissettim. 23 haftalığız baya baya hissediliyor artık.
Dinolisoo Melike3506 erken ama zaten şuan 16 haftada daha minik oluyorlar. 18-20 den sonra baya hissetmeye başlarsın😂
yorgunamaumutlu İlk gebeliğimde 17. Haftada hissetmiştim şimdi 15 haftalığım bikaç gündür seyrekte olsa bi kelebek uçması gibi hissediyorum
twobabymomm Melike3506 tombik bir gebe olduğum için ilk bebeğimde 18 haftada bir pıt gibi bişey hissetmiştim 22 den sonra net olmaya başladı ama tabi zayıf gebeler daha erken hissediyor