Ceriko Kızlar merhaba, Kuzenımın fetal dna sonucu bulunamamış kan sulandırıcı kullandığı için. 3 gün kullanmayıp tekrar kan alacaklar böyle bir şey yaşadınız mı iğne vurulanlar ne yapıyor 3 gün iğne vurmamak olur mu yani ilk kez duydum çok şaşırdım.
Leontiine Ceriko baştan neden söylememişler ki boşu boşuna uğraştırmışlar insanları :( hiç duymadım canım üstte kalsın
umutluvemutlu Ceriko bana sormuşlardı kan sulandırıcı kullanıyor musunuz diye. 24 saat öncesinde kullanmayı bırakın demişlerdi. 3 gün biraz fazla geldi bana.
Esra-4151 Ceriko 3 gün biraz fazla geldi bende kullanıyorum Banada 24 saat önceden içme dedi ben bir önceki gün daha erken saate içerek dengeledim sonuçta bir problem çıkmadı 3 gün abartı gibi geldi hangi firma acaba
Ceriko Leontiine umutluvemutlu ylnydgd Esra-4151 Sağolun kızlar cevaplarınız için tekrar kan vericek bakalım bende iğne kullanıyorum da o yüzden merak ettim iğne kullananlar nasıl yapıyor diye
aysezgi Ceriko Kaçıncı haftadaydı acaba ve kilolu biri mi? Erken haftalar, kan sulandırıcı ve kilo da etkiliyor.
ghostty Ceriko beni özellikle uyardılar. Fetal dna yaptırdığım firma 8 saat öncesine kadar bırakmanız yeterli demişti yanlış hatırlamıyorsam. Doktorum son gün vurma dedi. Sonuca etki ediyormuş doğru.
Ceriko ghostty Gks_01 Feriha12_ Kızlar benımde cok bilgim gok daha fetal dna yaptırmadım anladığım kadarıyla firmadan firmayada değişiyor
htan Fizikcifizik ghostty beni özellikle uyardılar. Fetal dna yaptırdığım firma 8 saat öncesine kadar bırakmanız yeterli demişti yanlış hatırlamıyorsam. Doktorum son gün vurma dedi. Sonuca etki ediyormuş doğru. " demis biri oyle yapmis ve saatini kacirmamis ilacin bir bakin isterseniz
cyj Ceriko 3 gün vurulmamanın zararını bilemiyorum ama kan sulandırıcının sonucları etkilediğini duymuştum. Benden kan almaya geldiklernde bana da kan sulandırıcı kullanıp kullanmadığım sorulmuştu
cyj Feriha12_ yeterli fetal fraksiyon alınamadığı ve sonucların tekrarlanması gerektiğini söylemişlerdi
bbilen Ceriko 24 saat önce vurulmuş olması gerekir dediler. Onlar kanı aldıktan sonra da hemen yaptım iğnemi. Hiç gün atlamamış olduk.
Fizikcifizik bbilen ama her gun ayni saatte yapmak gerekiyor. Ben her aksam 8 de yapıyorum. Fetal olacagi zaman ne yapmam lazim acaba
bbilen Fizikcifizik valla bize 24 saat demişlerdi. Bir gün önce öğlen vurmuştum. Onlar 16:00 gibi geldiler. Öyle olunca gider gitmez hemen tekrar yaptım ben.