suraybuke 19 günlük lohusa olarak göğüs uclarim hiç yara olmadi bende çok düşündüm gümüş alsam mı diye ama kıyamadım paraya . Kuzenim bana bal mumu göğüs kalkanı verdi onu kullanıyorum doğumdan beri yara olmadi çok şükür ben faydasını gördüm inşallah sizede faydası olur hemde gumuslerden daha uygun aşağıya linkini bırakıyorum 😘 https://m.n11.com/memelyn-meme-ucu-catlaklari-icin-bariyer-P319716226?gclid=CjwKCAiAiJPkBRAuEiwAEDXZZdYbfuIe_Twgs84z1rluRHm4YBTKvHQgVpvqxN0wWuCXfqW-QKvXoxoCX0IQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Aysnurrr suraybuke bu nasıl kullanılıyor ne işe yarıyo acaba hala anlamadım ben 😒 bakıyorum görüyorum bisey anlamıyorum .
Rrraaaiiinnn Ürünün yorum kisminda birisi beş para etmez demiş herkeste farklı etki gosteryor belliki :)
suraybuke Rrraaaiiinnn Yasemincifci Umaymoms 😂😂😂 Dediğim gibi ben internetten ya da başka bir yerden almadım kuzenim verdi yorumlarin kötü olduğunu bilmiyordum😂😂😂 ben çok faydasını gördüm . Bide başta meme ucu küçük diye bebek almadı emziremedim baya hirpaladik göğüs uclarimi süt cikarcaz bebek alsın diye ona rağmen yara olmadi.
suraybuke Yasemincifci dışı plastik içi bal mumu göğüs ucu oyuntusuda var fotoğrafları var internette 😊
suraybuke Aysnurrr sadece gogsunuzun ucuna koyuyorsunuz hiç çıkartmiyorsunuz sütyen ile teması engelliyor ve göğüs ucunu kurutmuyor . 😊 Krem değil . Kapak gibi düşünün 😊
Kahramanlar Ben bu metal şeyi de anlamadım gitti ne için kullanılıyor ne zaman kullanılıyor ben doğum yaptığımda yoktu yeni duyuyorum
suraybuke Kahramanlar göğüs ucu yara olmasın diye . Göğüs ucu ve kıyafet arasında bariyer oluyor. Nemli kalıyor . Ben doğumdan beri kullanıyorum 7/24 göğsümde duruyor .😊
Kubrakuzey suraybuke bende hiç bişey kullanmamıştım ilk doğumumda ama hiç ağrım yaram olmadı gerçekten herkesin göğüs hassasiyeti farklı umarım bu seferde öyle olur🙏🏼🙏🏼
Tosbikli İlk bebeğimde göğüslerim 1 yıl boyunca yara oldu kanadı ,Denemediğim şey kalmamıştı ağlıyordum emzirirken ,Sonra aventin göğüs kalkanını aldım ve 1 yıl boyunca boşuna çekmişim onun sayesinde iyileşmişti şimdi doğumdan sonra tekrar hemen başlayacağım ,Bende onu tavsiye ederim 🤗
elifelifelif Tosbikli bende o göğüs kalkanindan aldım ama kimisi lansinoh kremde almalısın yoksa bir ise yaramiyor diyor. Siz krem de kullandiniz mi yoksa kalkan tek başına is görür mü acaba?
Melike26 Bende ceviz kabuğunun aynı görevi yaptığını öğrendim. Göğüs kreminizi sürdükten sonra içi boşaltılmış ceviz kabuğunu kapatıyormuşsunuz. Daha Doğum yapmadım ama o kadar para vermeden önce mutlaka cevizi deneyeceğim😊