fulyasydn 1 Yaşındaki çocuğa ne yemek veriyorsunuz, ben tuzlu şekerli kızartmalı şeyleri kesinliklere vermiyorum, ama ne yedireceğimi de tam kestiremiyorum kesinlikle yedirilmemesi gereken yemekler ve kesin yemesi gereken şeyleri yazabilir misiniz?
mucizem__ fulyasydn ben ne yiyorsam kızımda onu yiyo 3 yaşında şuan hiç yemek seçmez herşeyi yer maşallah siz yediklerinizden de tattirin bence az az ve sabahları mutlaka haşlanmış yumurta yedirin alışsn akşam ise sebze yemeklerinden yedirin
3kedili2bebekli fulyasydn 1 yaşında doktorumun önerisi ile tamamen evde ne pisiyorsa ona geçtik tuz salça vs ayrım yapmadan tamamen evde ne pisiyorsa o ondan önce de tuzsuz salcasiz zeytinyağlı ev yemekleri veriyorduk bu şekilde ilerledik artık tuz kullanımı başlanabilir ve evde ne pisiyorsa onu yemesi yemek seçmeme açısından da oldukça önemli
DilekH fulyasydn neden ki . Bence biz yetişkinler ne yiyorsak çocuklarda artık o şekilde beslenmeli en azından bizim doktorumuzun düşüncesi bu yöndeydi. Çok şükür ki 2 kızımda yemek seçmeden ilerlerdi
fulyasydn DilekH Kendimde tuzlu şekerli şeyleri çok tüketmemeye çalışıyorum da bebek olunca işte kafam kurcalanıyor birazcık