Eveeet şimdi gülüyorum ama dün halimi görseniz sizler daha çok gülerdiniz.
Dün kalp atışı için kontrol vardı. Önce ki hafta dr randevu almanıza gerek yok gelin dedi diye hatırladığmdan gidip kayıt açtırdım. Tam 1,5 saat geçti. Randevulu olanları aldı beni bekletti. Bana göre birşey yok ben beklerim :)
10 yaşında ki kızım başladı ben sıkıldım, ben sıkıldım. Sıkılıyosan bir daha gelmezsin dedim :) (Asla ona öyle davranmam). Gerildiğimi hissetmeye başladım :)
eşim bu sefer başladı ne kadar zaman oldu neden giremedik :)
Benim ateş basmaya başladı. Aslında o kadar onlar gergin değildi. Gerginlik arttı bende. Kendimi tutmaya çalışıyorum. Neyse en sonunda Dr odaya aldı bizi :) (allahntan çok komik ve anlayışlı bir dr)
Ben başladım ağlamaya :) hahahahah
Normalde aslaaaaa yapmayacağım birşey. Neden ağlıyorsun diye sordu doktor . Ben başladım ;
Çok gerginim, huzursuzum, midemde bulanıyor, uykumda var ama uyuyamam aslında uykum yok, herşey çok kötü hahahahahah (gerçekten aslında iyi hissetmiyorum)
Neyse beni teselli ettiler ama ben hala ağlıyorum. eşim doktora soruyor şafak sorar gibi ; “kaç hafta böyle olacağız” :D hahahahah
Gelelim bebişe :)

7+3 ama 6 haftayla uyumlu. Geç tutundu bu bebiş. Kalp atışı duyuldu ama minicik :) küçük olduğu için çok geriden geriden geliyordu. Keseye göre cinsiyet tahmini varsa alabilirim :)
İlk kızımın tam tersi herşey. İlk kızımda asla mide bulantısı vs de yoktu canımda birşey çekmiyordu. Şimdi dün 1 lt pancar içeceği içtim. Asla ekşi sevmem ben :)
6 Hafta hastanede kontrolde yok :) Bakalım nasıl geçecek bu zaman :)