Cinarsaitinannesi Leontiine kız ben açık saçla gezmeyi sevmiyorum ya voleybolcular gibi at kuyruğu yapıp örüyorum sürekli hani kordon falan da dolanmadı çok şükür ama eğer dolanırsa da örgüden bilecem artık😀😀
Leontiine Cinarsaitinannesi ay dolanmaz tabi canım Allah korusuuun yani bu mantığı nasıl buldular hiç anlamam eski insanlar nelerinden nasıl buldular bunları dkdkdk
Cinarsaitinannesi LadyX amin canım. Ama mezarı açık kalır konusunu yanlış anlıyor olabilirsiniz yada karşı taraf belki farklı amaçla söylüyordur 40 çıkmadan suyla çok uğraşmasın hastalık kapmasın diye derler bizde daha iyileşmedin dikkat et kendine çevreden de iş yaptırma baskısı olmaması için
LadyX Cinarsaitinannesi o da olabilir ama bence yine de lohusa kişisinin suratına suratına söylenmez ay 🥲
Cinarsaitinannesi Leontiine ay gerçekten en saçması da bu bütün örgülü kadınların kordonu boynuna dolanmışta öyle mi teyit etmişler çok saçma
1oglanannesi LadyX yeni doganın baş altına makas koymak uyurken korkmasını engelemek için 🤷🏻♀️ama çok yemi dogan uyurken ilkilir reflekslerini gelişdirdikleri için
ecemciik LadyX Hurafe mi bilmiyorum ama, “En çok neye bakarsanız bebek ona benzer” derlerdi, benim de köpeğim var, 3D ultrasonda bebeğin burnunu gördük kocaman 😅 Köpeğimin burnuna benzio, estetik doktoru araştırıyoruz arkadaşlar 😅😅
Briahll Deleted33000 2 hafta önce doğum yaptım kızım oldu, hamileyken aksine olan lekelerim de gitti sanki her gören güzelleşmişsin diyordu 😂