tugceyavru323gmailcom 23+0 olduk bugün mide yanması başladı alışveriş olarak da kıyafetleri tamam şimdilik geri kalan eksikleri de yavaştan alacağım
ozgesbaby_ Kızlar bugün kontrolümüz vardı 28.haftada tekrar 32 de çağırdı kontrole geç değil mi ya? Sizde nasıl oldu?
Busraaaakkk ozgesbaby_ Bende ayda bir gidiyorum canım sanırım 32 den sonra kontroller sıklaşacak. Benim bi sonraki de 30.haftama denk geliyor 2 haftaya mı düşecek nasıl olacak merakla bekliyorum kontrol gününü
ozgesbaby_ Busraaaakkk 32 deyince bir anda doğuma yakınmışım gibi geldi 😇 sizin de öyleyse normal o zaman 🙏
memmedova_24 Admsarzu hiç bir şey almadım kızlar 1-tane bile 😀💙 Sağlıkla gelsin yeter ki alırım doğuma 10 -gün kala falan 🙏🏻
cananboynukisa967gmailco 25+2 banada doktor Nisan başı dedi doğuma ama bence Mart sonunda doğum yaparım gibi geliyo ondan sonrdum haftanizi
cananboynukisa967gmailco vurur bn adet tarihimi unuttuğum için doktor 7 temmuz olarak girdi hesap yapıp
3bebekliannee Admsarzu benim 3.gebeliğim 1 çift panduf dışında hiçbir şey almadım henüz 25 haftalık olduk 🙈
Mege_Adanisa Melisssa3 benim bi kaç defa aldılar yaptırmakta fayda var sizde yaptırın bence kansızlık enfeksiyon varsa en azından önlem alırsınız canım
Mege_Adanisa 27 haftalık olduk henüz doğum günü belli değil konuşmadık doktorla tahminen ne zaman olur acaba doğum sezeryan olcak rabbimin izniyle