ecemkarakol Kızlar geçen hafta gittiğimde kese12. 1 mm bebisi görememiştik geçen haftaya göre 6+0 dı bugün gittiğimde gördük hafta 6+2 dendi kalp atışını görüyorum ama dinletemem küçük falan dedi sizce normal mi
busu1 ecemkarakol Bende gittiğimde geçen hafta ile aynı ölçmüştü hocam geçen hafta da böyleydi demiştim tekrar ölçmüştü farklı çıkmıştı sonuç belki yanlış ölçmüştür
ylnydgd ecemkarakol normal evet, bizim de 6. Hafta ekranda doktor gördü, 8. Haftada biz dinledik. Küçük olduğu için atışlar da çok tiz ve ses duyulmuyor o sebeple de açmıyor
Bebek10 ecemkarakol bir videoda görmüştüm canım. Bebeğin kalp atışını dinlemek için bir frekans mı ne bir şey gönderiliyormuş ve daha çok küçük olduğu için bazı doktorlar risk almayalım diye erken zamanda dinletmiyormuş aslında iyi bir şeymiş çok erken dönemde dinletmemek. Videoyu bulabilseydim buraya atacaktım ama bulamadım 😌
ecemkarakol busu1 ben hiç söylemedim pazartesi başka hastaneye randevum var inşallah o zaman kalp atışınıda duyarım 🥹
busu1 ecemkarakol İçini ferah tut yansıtma yolundadır hersey bende birçok şey yaşadım Rabbim sağlık versin ❤️
ylnydgd ecemkarakol 4-6 mm arası normal diyor internet gayet normal yani. Bir sıkıntı olsa doktor söylerdi zaten endişelenmeyin boşuna stres ikiniz için de iyi değil
ecemkarakol ylnydgd elimden geldiğince stres yapmamaya çalışıyorum kalp atıyor ama şuan dinleyemeyiz dedi sebebinide anlamadım
ylnydgd ecemkarakol başlarda çok ince tiz bi ses olduğu için sadece ekranda attığı görünüyor. Annenin Nefes alma sesinden ötürü duyulamayacak kadar tiz atıyor. 2 hafta sonra güm güm duyulur.
ArasKemalvekardesi Bende senle aynıyım 6+2 haftalık 5+6 da keseyi gördük alttan muayene iyi kese içinde daha bişe yoktu. 10 gün sonra çağırdı. Bende kalp atışını ve bebeği görseydim diyorum rahatlardik