Fatma_furkan1996 penbe_karisi lansinoh gayet iyi canım ilk çocuktan kaldı hala sapasağlam benim için kurtarıcı olmuştu adeta
penbe_karisi Cicilininkini e et canım ilk kızımda kullandım çok severek kullandım 🥰istersen cıvıl veya e bebekten bir tane al denee
Cicilininkini penbe_karisi e bebekte koli olarak indirimli oluyorya bezini ve ıslak mendilini ordan öyle sipariş etcem benim için tek önemli olan böyle kalın kuru bez seklinde olmaması bu tarz seyleri halledeyim ki biran önce kıyafetler kolay bi günüme bakar insallah
penbe_karisi Fatma_furkan1996 ayyy ben niye rahat değilim bı yandan salonu değiştiriyorum bı gandan bebek alisverisii çok zor 🤣
irmairma penbe_karisi 31+2 olduk bizde 40. Hafta 18 şubata denk geliyor, bebek kıyafetleri eşyaları tamam ama kendime daha henüz hiçbir şey almadım , liste yapmam lazım eksiklerim için pijama göğüs pedi vs şeyler 😕 +10 kilo almışım.
Cicilininkini penbe_karisi tesekkr ederim valla yani belki cok basit bişey ama niyeyse en küçük seyi bile insan kafasında o kadar büyütüyor ki bu hamilelik annelik içgüdüsü hepsinde aynı ♥️ 🙏🏻 ♥️
penbe_karisi Cicilininkini rica ederimmm canimsuu 🥰evettt 🥹🥹🥹🥲annelikkkk hem muhteşem hemde çok zorrrr
hizlivecocuku penbe_karisi öyle deme aşkım haksızlık etme kendine bunlar normal şeyler sen yine az kilo almışsın ben 64 le başladım 75 oldum 28+4 teyim ben veremedim de habire aldım 😅😅😅
elllaaaa penbe_karisi ya aslında ilk çocuğumdan kalma çoğu ve daha kullanmadığım bir sürü ürün vardı park beşik Bebek arabası yürüteç mama sandalyesi gibi büyük parçalarda ilk çocuğumdan vardı iki yenidoğan aldım iki zıbın tulum göğüs pompası puset bez aldım sadece yıkama ütüleme ıslak mendil tarzı şeyler kaldı onları da önümüzdeki ay tamamlamayıp çantamı hazırlamayı düşünüyorum
penbe_karisi elllaaaa kız büyük eşyalar benimde var kıyafet sil baştan aldım ben 🥹kendime almam lazım çanta yokkk daha almadım
Minikcivciviimm penbe_karisi inşallah inşallah daha birkaç ay önce burada hamile kalma tüyolarına bakarken şimdi bebişlere kavuşacak olmamız bazen şaka gibi geliyor ya çok şükür Rabbim nasip etti🩵🩵 Ama zaman çok hızlı sanki yeni öğrendim hamile olduğumu ne ara geldii 30′a anlamadım
penbe_karisi Minikcivciviimm kizzz çok yavaş gectiii ya banaaa yaslandimm resmen 🤣🤣sanki yıllardır hamileyim gibi