Rabia3853 Bebegim 2 hafta geri görünüyor kilosu suan 2 kg Iki hafta sonra doguma alinacagim Prematüre takimi mi almak gerekir Bilen yardimci olabilirmi Bu prematüre elbiseleri kac kg bebek icin
yenimacera Rabia3853 38e girdim doğurdum 2 hafta geriden geliyordu benim bebeğim 2 450 doğdu çok şükür gayet de sağlıklı bir bebekti şu an 4,5 yaşında
senos15 Rabia3853 önemli olan haftası canım 37 de kilosu olmasa bile tüm gelişimini tatmlamış doğuma hazır hale gelmiş sayılıyor bebek bide zayıf doğanlar sonradan çok güzel toparlıyor oğlumu 35 haftada 3100 gr 50 santim doğurdum tombuldu şimdi 3 yaşında ve zayıf hiç bişey yemiyor 😂
egeansea Rabia3853 çok hızlı büyüyorlar zaten. Aldıklarınız için de en küçükleri ile idare Edip on güne 15 güne diğerlerini giydirebilirsiniz
Rabia3853 yenimacera ay masaallah darisi bize Normal yeni dogan takimlari oldu mu Yoksa kucuk mu almak gerek
yenimacera Rabia3853 valla ben 0 3 ay almıştım onları giydirdim biraz büyük geliyordu 🤣 ama zaten çok hızlı büyüyorlar merak etme istersen 2 takım minik al elinde bulunsun