zclk Kızlar kaşar bebeğe kilo aldırır diye yemek istiyorum hatta Karstan kaşar bile getirttik ama tadı hiç hoşuma gitmiyor market kaşarına alışmışım maalesef. Market kaşarı yesem yine de bebeğe fayda eder mi siz hangi markayı tüketiyorsunuz😂
ylnydgd zclk ben 2 haftadır kaşarı baya arttırdım ama cumartesi göreceğim sonucu bakalım ne kadar etkili. Bi zayıflık gerilik yoktu ama ben ekstradan yemeye başladım. Karstan değil ama düz market kaşarı :)
ipekmom_ zclk bem sütaş kullandım hep, diğerlerine göre besin değeri içeriği falan daha iyiydi. Muz ceviz et balık, aslında besleyici şeyleri düzenli tüketmek fayda eder bebeğe ama genetik olarak da etkiliyor. Bazen ne yersen ye o bebek olacağı gibi oluyor
zclk ylnydgd benim de haftasıyla uyumlu ama analık işte daha anne karnında başlıyoruz kilo alsın beslensin kafasına girmeye😂 inşallah faydası olmuştur bebişinize şifa olsun 🥰
arilanki_ zclk yani 25+6 da 860 gramdı çokta bi etkisi olmamış olabilir şu an kaç kilo bilmiyorum gerçi de. bi de kuzum gelişim geriliği yoksa doktor kontrollerde gelişimi iyi diyorsa bebişe ekstra kilo aldırmaya çalışma bence. normal doğum yapacaksan doğumu etkiler. bebek ağırlaştıkça sana binen yükte artacak. bi sıkıntı yoksa normal her zaman ki gibi beslenmene devam et. yörükoğlu kullanma sebebim de gebelik öncesinde de aynı kaşarı kullanıyordum. tadı gerçekten kaşara benzeyen sünen bi peynir olduğu için yani
zclk arilanki_ ilerleyen haftalarda etkisini gösterir bence şu an erken zaten. Afiyet şifa olsun size de 🥰
Rose_07 zclk Kars market farketmez kaşar, avakado hergün tüketmeye çalışın. Muz da çok faydalı. Birisi bana fındık ye kilo alır demişti ama denemedim
Hashasim2020 Rose_07 fındığa ben de başladım benimkinde 1 hadta gerilik var. Dün başladım bakalım faydası olacak mı pazartesi kontrolden sonra yazarım
Hashasim2020 İlk bebeğimde 2 hafta gelişim geriliği vardı, sonra muz ve kaşar yedim delilercesine😂 sonuç 4259 doğdu (market kaşarı) evet faydası var Şimdi bu bebeğimde de gerilik var, dün itibari ile hiç sevmesem de kaşara başladım yine bakalım 🤓
Hashasim2020 zclk bunda belki yaramayabilir çünkü sorun plesentada ama anne yüreği işte yine de elimden geleni yapayım da artık gerisi Allah’ın takdiri 🥹
edannnnur zclk ben eski kaşarda yedim market kaşarıda İkiside aynı bence zaten yarayacaksa yarıyor bende teksüt kaşar seviyorum onu yiyorum
Bu0 zclk valla canım hiç markasına bakmıyorum genelde migrosta alıyorum hepsinin tadı güzel yee gitsin cnm belki tadına alışık deyilsin ya ondan sevmemiş olabilir sın bir kaç gün dene alışırsın