Buse67 canım seni çok iyi anlıyorum ama genelde böyle senelerce uğraşıp ya uğraştım olmuyor artık hayatıma bakacağım düşünmeyeceğim diyen herkes bunu kafadan atınca gerçekten 1 2 aya hamile kalıyor bence stresde çok büyük etken . Hiçbir tedavi uygulama kafandan at ilişkiye çocuk yapcam diye girme zevk almaya kocanı hissetmeye bak tamamen kendi mutluluğun için yaşa hayatı kafan rahat olunca bak nasıl oluyor gör 🥳 bende senin gibiydim denedik denedik olmadı normal yolla dedik demek ki olmuyor doktora gittik doktor dedi adetliyken gelcen kan alcaz ultrasonla bakcaz eşindende sperm alcaz dedi. Bizde zaten tedaviye başlıcaz dye kafamızdan sildik o ay asla düşünmedik adet olunca gitcemmdoktora falan diye bekliyorum o ay şans eseri hamile kalmışım çok şaşırmıştım 🥹😂 tabiki benimki dış gebelikdi ilkide dış gebelik di sol tüpüm sıkıntılıymış ilkinde alınmadığı için ikinciside öyle olmuş ama sonuçta hamilelik yaşadım yani herkes aynı olcak diye bir şey yok tüpün ssorunlu diye yaşadım bunu şimdi onu aldılar. Ve tekrardan deneme sürecine giricem ama kafandan silince gerçekten oluyor inan bana