mehmel54 prenses_annesi92_ hastaneden çıktıktan sonra da bir süre hiç iş yapmadım doktor artık günlük hafif işlerini yapabilirsin dediğinde başladım biraz onda da sadece bulaşık yıkadım süpürge bile açmadım çok dikkat ettim hâlâ daha öyle ağır iş yapmıyorum
prenses_annesi92_ iyiliktozu evet alıyorum. Doktor da bana dedi bazen orda cep oluşuyor ve sızan yeri kapatıyor demişti
Cicilininkini prenses_annesi92_ hmm bende sık sık idrar kacırıyorum 3hamilelik gecirdim ilk defa bunda basıma geliyo merak ettim yani otursam geliyo kalksam geliyo gülsem geliyo cok acayip bi şekilde pazartesi kontrolum var bakalım
prenses_annesi92_ Cicilininkini geçmiş olsun inşallah gerçekten idrar kaçırıyorsundur. Erken haftada su gelişi gerçekten zormuş
prenses_annesi92_ mehmel54 suyu şuan iyi yeterli dedi perinat. Zaten çocuk idrarını yapmaya başladığı için su gelişi çok olmazsa suyun artar dedi
mehmel54 prenses_annesi92_ su gelişi olmaması içinde eğilip kalkmaman ağır iş yapmaman stres üzüntü yapmaman gerekiyor evde kaldığım süre boyunca az ufak işte tekrardan su gelişim oluyordu o yüzden çok dikkat etmek gerekiyor ama suyu iyiyse ve fazla su gelişi olmuyorsa yaşama ihtimali çok çok yüksek içini ferah tut 🌸
Cicilininkini prenses_annesi92_ allahm senin de bebegininde sifasını versin inşallah canım saglıcakla al kucagına insallah ♥️ 🙏🏻
Elisa0110 -Cennetkusuannesi- kanama mı oluyor nasıl fark ettiniz bende de bazen su gibi akıntı oluyor çamaşırımı ıslatıyor
-Cennetkusuannesi- Elisa0110 bende kanama oluyordu leke şeklinde rahim ağzında, yara olduğu için onunla birlikte geldiği için anlamamıştım
prenses_annesi92_ mehmel54 yaa Allah razı olsun gerçekten çok güzel umut oldun bir yandan da enfeksiyonum düşmediği için korkuyorum enfeksiyon sorun eder diye
mehmel54 prenses_annesi92_ ben enfeksiyonum 25 iken taburcu edildim su gelişi yoksa enfeksiyon düşmüyorsa evde ilaç tedavisi uygulayabilirler su gelişi olduğu için enfeksiyon yükseliyormuş benim 40lardan 5e düşmüştü sonra yavaş yavaş 20lere çıktı o şekilde de taburcu oldum ilaç tedavin bitince muhtemelen evde yatış şeklinde taburcu ederler senin enfeksiyonun kaç çıkıyor
Seymatrkay prenses_annesi92_ 19. Haftada yatış vermişler. Telefon yasak. Sürekli kontrol etmişler. 2 ay yattı. Refakatçi bile yasaktı. 29. Haftada sezeryana karar vermiş doktorlar. Demek ki o kadar dayandı. Gerçi onun ikizdi. Sizin tek olduğu için daha da ileri gidebilir hafta. Bence umutsuz olma. Hastanede yatmaya bak. Zeynep Kamil’de isen güvendesin demek. Onlar kolay kolay bırakmaz. Perinatları da iyidir oranın.
prenses_annesi92_ Seymatrkay inşallah canım bakalım şuan ayı küçük diye jinekoloji servisi bakıyor perinatlar sürekli takip etse keşke daha da güvende olurum
prenses_annesi92_ mehmel54 su gelişi yok anladığım kadarı ile yatış yaparken 40 ti 3. Gece 26 kadar düştü sonra 3 gündür 33 seviyesinde antibiyotiğe direnç göstermiş Doktor 3 gün yanına ek farklı bir antibiyotik daha ekledi bakalım nolacak
prenses_annesi92_ mehmel54 taburculuk hiç bahsetmiyorlardi şükür bugün dedi pazartesiye kadar bakicak işte eğer enfeksiyonu kontrol altına alırsa pazartesi taburcu edecek heralde
mehmel54 prenses_annesi92_ antibiyotik bitince taburcu ederler muhtemelen bana doğuma kadar burdasın belki 1 ay belki 3 ay demişlerdi 20 ekim pazartesi günü saat 4ü geçerken birden bire taburcu dediler o yüzden bugün yarın diye düşünüp strese girme oradaysan senin ve bebeğinin iyiliği için ama unutma elbet bitecek bu süreç 🌸 ilk hamileliğin mi başka çocuğun var mı
prenses_annesi92_ mehmel54 üçüncü gebeligim ilk gebeligimden iki yaşında kızım var beni zorlayan o oluyor zaten herkese anni anni diye sesleniyor. İkinci 8 haftalık gelişim ve kalp durdu kürtaj oldum bu bakalım hayırlısıyla kucağıma alırım, alırız hepimiz
mehmel54 prenses_annesi92_ inşallah hayırlısıyla sağlıkla atlatırsın bu süreci ve kavuşursun kızına çok zor birine kavuşabilmek için diğer çocuğundan ayrı kalıyorsun ah ah her gece ağlardım telefonla beni arayıp anne seni bulamıyorum der ağlardı çok çökmüştüm ilk hafta sonrasında toparlanmaya çalıştım çünkü ikisininde bana ihtiyacı vardı