Kitii Sizlere bisey sormak isdiyorum gebelik oncesi yani adet geciknesine daha varken bir tepkiler oldumu hic anladınzmı gebe olucagınızı yoksa aynı adet oncesi agrılarmı bilgi verirseniz sevinirim 🩷
Krnn1 Kitii valla benim şuan kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var. Kasık ağrısı hep olmuo bende ama yinede bilemiyorum umutlanmıyorum
smyyy95 lidya_15 göğsümde bir belirti yok ama kasıkta batma oluyor birde akşam başladı vajinada sızı var
Sekerkupu Krnn1 ümidi kestim dedim ama gene dayanamadım sağlık ocağına gittim ebe ile görüşmeye lekelenmenin gebelikle alakası yok eski döngüden kalmıştır veya yumurta çatlama kanamasıdır bağlantılı değil dedi🥲
Bir1kelebek heyecann2 yaa ne güzek ilk miydi peki hani ilk değilse belki vücut daha sakin karşılar benim ilk olucak o yüzden hemen anlarım diye düşünüyorum
Sekerkupu Krnn1 9 gün görünüyor valla anlamadım bu işi chatgptye sordum gebelik ihtimali bile yok diyor bozuldum 🤣
Sekerkupu Krnn1 Lekelenmem var ama kesin regliye dönecek🫠 çok inanmıştım bu ay gebe kalacağıma nedense
Krnn1 lidya_15 bu defa early prodıctor aldım erken gebelik testi buda çaıkarmazsa artık reglimi beklerim kardeş.
Krnn1 lidya_15 o değilde beğm bat25 zaten erken gebelik testi istedim kargo ptt ile geliomuş 25 inde tahmini teslim dio. Boşa almışım erken gebeliğini düz alırdım burdan🤣