Arkadaşlar sorunu yaşayan çok var diye genel olarak tavsiye vermek için yazıyorum aynı şeyleri yaşadım 29. Haftada tanı aldım plesentadan kan akışı ile sorunum vardı tansiyon ardına devam etti preeklamsi geçirdim ben yani protein kaçağı vs derken 35. Haftada kan akışı tamamen kesilmişti ve erken doğum oldu tabii bebeğim 32-33 hafta ile uyumlu 1870 gram olarak dünyaya geldi daha önce son hafta 4 doz ciğer geliştirici vurulmuştum buna rağmen 3 gün solunumu kademeli olarak açtılar yoğun bakımda toplam 10 gün yoğun bakımda kaldı tabii 3 günden dolayı sadece kilo almasıyla ilgili problem olduğu için biz kendimiz imza atarak çıkardık yoksa daha çok kalırdı o ayrı mevzu bazı sorunlar yaşadık hastane ile ama sonuç olarak kızım şuan 3 yaşında yaşıtlarından hiçbir geriliği yok çok şükür boy kilo zeka vs olarak bahsediyorum içiniz rahat olsun sadece hareketlerini çok çok takip edin uzun süre hareketsiz kalırsa yada kendinizi iyi bilirsiniz ciddi bir farklılık hissettiğinizde beklemeyin hastaneye başvurun ben doğuma gitmeden önceki gece aşırı kustum hiçbirşey kabul etmedi midem zehirlemeye başlamıştı yani ve hiç hareket kalmamıştı kızımda hatta nst de kalp atışlarında yavaşlama çok fazla olduğu için acil doğuma alındım protein kaçağınız olmadığı sürece başlamadığı sürece diyim gerekirse proteinsiz bebeğinize yararı olmayan birşey yemeyin bile ama başladımı da sizin elinizden gelecek hiçbirşey kalmıyor kendinizi yormayın olacakları akışına bırakın