Mavisss12 Kızlar selam çift yumurta ikizlerine gebeyim. 31 haftalık oldum Dr değişimi olucak mecburen.. Oysaki dr çok memnunum ama özel sağlığım tam kapsamlı memorial de geçiyor.. Herşeyi karşılıyor anlıcağınız.. Şimdi durumum şöyle ; yarın ilk zamanlar muayene olduğum yani 12 13 haftalıkken bakan dr a tekrar muayene olucam aradan baya zaman geçti. Ve ben o dr da doğum yapmak zorundayım. (He şöyle bişi var bu dr da iyi ve hiç problem yaşamadım) ben şimdi bırakmak zorunda olduğum hekime nasıl anlatayım çok mahcubum sanki ihanet etmişim gibi :) yada bi açıklama yapayımmı.? Şimdi yarın memorial de randevu aldım. Ertesi günde takipli olduğum hastaneye randevum var. :( sizce nasıl bi yol izlemeliyim…? Şöyle bi bilgi’de vereyim. Benim özel sağlığım muayene konusunda da takipli olduğum hastanede para hiç alınmadı sadece 50 yl ödüyodum katkı payı. Bunuda hani şimdimi aklın başına geldi yada daha önce neden fark etmedin gibi şeyler demeyin diye söyledim.. Doğum yaklaşınca hasta yatış bölümünden bilgi aldığım dan yeni öğrendim. Sadece siz olsanız ne yapardınız ?
laytek06 Dürüstçe anlatabilirsiniz doktorunuza bence , sonuçta sizin maddi manevi durumunuzda önemli , söylemeden konuşmadan bırakmak asıl ayıp olabilir diye düşünüyorum:))