humeyra83_ Birkaç gün önce fazlasıyla hissetmiştim ama önemsemedim geçer diye çok ayakta kalmiştm çünkü bugünde fark ettim ki özel bölgenin sağlı tarafından bildiğiniz yeşil damar şismesi olmuş ve dokununca ağrıyor hatta yürüyüncede.. bu durumu yaşayan varmı
sunbloom123 humeyra83_ damar vs farketmedim ama akşamları özellikle o bölgede ağrı oluyor bende yürüyünce vs kaç haftalıksınjz
Bussam humeyra83_ vajinal varis olabilir canım kadın doğum doktoruna sor kalp damar mı bakıyor kim bakıyorsa tedavi sürecine başla kan pıhtılaşması falan var mı sizde
Gzde_defne humeyra83_ benimde vajinanın tam sağ tarafta altta şişlik var doktoruma sordum kist gibi görünmüyor ama ödem yani varis olabilir ciddi bişey değil dedi benim çömelince daha çok ele geliyor o şişlik ayakta az geliyor.ama ağrı yok bende şükür senin ağrın varsa git bi doktora
Zeysareannesi humeyra83_ aynı şikayetle kadın doğuma gittim aynı bahsettiğiniz hizada ve aynı şekilde farkettim bugün beni damar cerrahisine yönlendirdi kan sulandırıcı verdi 36. Haftalık hamileyim
humeyra83_ sunbloom123 26 olduk. normalde ayakta kalınca oluyordu ama bariz bi şişik olunca tedirgin oldum
gkc990_ @humeyra83_ benim de sol tarafımda var ve inanılmaz ağrısı oluyor özellikle ayakta cok fazla kalınca resmen damar şişmiş doktorum varis dedi ağda felan kullanma büyütürsün dedi bende fark etmemistim 18 19 haftalardan beri agri vardi 23 haftalik oldum geçmiyor malesef geçmiyor 😥😥
humeyra83_ Bussam Hayır yok bildiğim kadarıyla. Nettende araştrdim varis diyor çoğunlukla. peki o bölgede kan pıhtılaşma olursa nasıl bı sorun olur !
humeyra83_ Gzde_defne benimde ayakta daha net bide bacağıma doğru ilerlemiş damar şeklinde belli oluyor
humeyra83_ Gzde_defne yok öyle belirgin ödem ama normaldede kilom yerinde net anlayamıyorum. sadece kaç gündür sabah kolum elim uyuşuk uyaniyrm üstüne yattifm için mi başka şeydenmi acabaa
humeyra83_ Zeysareannesi Dokunduğuzda agriyormuydu? arada çok ayakta kaldigimda hissediyorm. Tehlikeli bişey mi acaba 26. haftadayim şuan tedirgin oldum baya