flover0 Kızlar 9 haftalık hamilelikte az önce peçeteye yeşil ip gibi akıntı geldi nedir yaşayan var mı?
beyzzsenturkkk flover0 enfeksiyon. doktora mutlaka söyleyin kontrol etsin bebek için enfeksiyon tehlikeli. ilerleyen dönemde böbrek bel ağrısı da yapıyor bende şu an yaşıyorum ordan biliyorum
minnosbirkiz flover0 geçmiş olsun, enfeksiyonunuz var, doktorunuza söyleyin uygun bi fitil versin geçiyor hemen, ama geç kalmadan hemen kullanın, çünkü rengi yeşile dönmüş sıkıntı olmasın
flover0 Kubra_2402 beyzzsenturkkk minnosbirkiz gizemseker Leontiine Kızlar lactobalance verdi doktorum prebiyotikmiş kullanan var mı acaba
flover0 beyzzsenturkkk doktora gittiniz mi? Haftaya perşembe günüydü kontrolüm yarın sabah gideyim mi kontrole bilemedim. Akşam üzeri iğne ucu kadar gelmişti az önce yeşil ip gibi uzun akımtı görünce korktum. Elimden geldiğince su içmeye çalışıyorum ama etkiler mi bilmiyorum
beyzzsenturkkk flover0 gitmez olur muyum lekelendim progestan kullandım alttan muayane edildim kaç kez leke geldi sürekli ilaç kullandım 17. haftadayım hala aynı leke olmuyor artık ama ağrım çok oluyor
flover0 minnosbirkiz sabah doktoruma gideyim o zaman korktum öyle olunca en azından söyleyeyim kontrolüm haftaya perşembe günüydü ama enfeksiyon ise gideyim sabah
gizemseker Mantar da olabilir. Bende de olmuştu henüz 1 haftalık falan hamileymişim. Kremle geçmişti. Çok içerilere sürmeden yüzeysel kullanmıştım
gizemseker flover0 açık yeşil kesik kesik akıyordu tuvalette. Çamaşırımda da oluyordu. 1 hafta kadar sürdü diye hatırlıyorum. Gebelik düşündüğüm için öncesinde doktor muayenesine gitmiştim kontrol amaçlı. Hayatımda ilk kez alttan kontrol edildim. Mantarın sebebinin o aletten olduğunu düşündüm hatta