Melek09 Benimisteo ya açıkçası ikisi de. Hep hamile kal büyür dediler bide sanki küçük olunca süt olmaz veya az süt olur gibi geliyor 😔
Ssraa Melek09 🤷🏻♀️ Damacanadan yastıktan tatmin olan insanlar var. Pek de sorgulanamaz yani eline ne geçeceği
Hamzaninannesi1 Sdt zorlaniyorum ama takmadigim zamanlar arasındaki fark ucurum oluyor. Bi de cok büyüdükleri icin sarkmaya cok meyilli. Suan surekli sutyen takarak olabildigi kadar engelledigini dusunuyorum.
Melek09 Hamzaninannesi1 bide sarkma olma ihtimali var 😑annem duştan çıkmadan dayanabildiğin kadar soğuk su tut dedi deneyin isterseniz ben deniyorum inşallah ilerde sıkıntı yaşamam
Ozy Melek09 38 Haftalik oldum hic büyümedi zaten kücük gögüslerim var ama herhangi bi agri yada büyüme yok malesef 😳😳
YadeOmer Melek09 bence çok büyümesine heveslenme canım evet görüntü olarak eşler memnun oluyor ama benim tüm postürümü bozdu sırt ağrılarım başladı gömleklerimin düğmeleri kapanmıyor önceden ne güzel birer avuçlardı😅😁
Burcuveburcum Melek09 14. Haftadayım 1 beden büyüdü daha fazla büyümez ama sanmam ilk kızımda da öyle olmuştu bünyeye bağlı sanırım birazda kiloya🙄
Ftsftsfts Hanife_ genelde erkek bebekler de göğüs az büyürmüş bende 12. Haftadayim cinsiyet ögŕenmeye az kaldi ve cok cok az büyüdü o sebeple sordum 😊
Kahramanlar Melek09 öyle oldu duştan sonra sütüm de akıyor dokunmaya korkuyorum bu üçüncü bebeğim her çocukta biraz büyüdü şimdi de Nirvana 😂
DuyguSenturk Melek09 23 haftamdayım benim zaten büyüktü biraz daha büyüdü ve hiç bir toparlayıcı sütyen vs istediğim gibi olmuyo bu yüzden giydiklerimide yakıstıramıyorum kendime moralim çok bozuk🙁🙁🙁
MinnakBebegim Melek09 ben 24+4haftaligim asiri buyudu bakdigimda bu benimmi diye soruyorum kendime😩😩😣😣😣😣