Bucuruk85 Nilsuuuu neden büyümüoki bende seviniyodum hamilelik ayağına biraz silikon gibi gezerim diye 🙈
Smiley87 Melek09 benim ilk hamileliğimde 80 dim Doğuma kadar 90 oldum , Doğumdan sonra 95 oldum 😂 şimdi de 85 lenhamile kaldım şuan 95 🙄
Goksinismail Melek09 bilmiyorum o tarifi ama bence çatlayacağı varsa çatlıyor ya göbeğim de aynı vaziyette dünya haritasına döndü.
Hanife_ Bucuruk85 hatta acaba çok sütüm olmcakmı diye de düşündüm birkaç gündür de sütüm akmaya başladı ve yanma var Allahtan yarın kontrolüm var
Asiacr Melek09 benim hafif buyudu bu farki anlayabiliyorum ama daha cok damarlandi bayagi birde kahverengi halka bagai genisledi. Ama koyulasmadi.
Deryassssssss Asiacr aynen bende de genisleme var koyulasma yok 9 haftalik hamileyim bide damar birki yerde dikkatli bakinca gordum yoksa anlasilmiyo
Nilsuuuu Bucuruk85 hiçbir fikrim yok ama benim annemin de iki çocuk emzirdiği halde çok büyük değildir benimki genetik 😬 ben de süt gelmeyecek herhalde diye çekiniyordum 😬
Gulay123 Melek09 büyüsün mü istiyorsun ama şunu söyliyim büyürken sarkıyor yani benimkiler küçük olmasına rağmen büyürken sarktı 😂 büyümese iyiydi o yüzden