Busrababuz Merhaba bebeğim için ateş ölçer almayı düşünüyorum siz hangi marka ateş ölçer aldınız aklım karışık fikirlerinizi bekliyorum
Mehtapsato Busrababuz acura diye bir ates olcer alindi arkadasim bana da aldi hediye olarak uzaktan olcer 169 tl den 85 dusmus indirimde diye aldi
Busrababuz Melisssss1994 bende kulaktan ölçer alacaktım ama bebekler rahatsız oluyormuş diye kafam karıştı
Melisssss1994 Busrababuz Valla canım benim o kadar çok arkadaşım akrabalarım kulaktan kullanıyor. Hem öyle dediğin gibi bir problem yaşamadılar.En iyi sonucu da o veriyor. Hiç bir zararı da yok.
Fatma_furkan1996 Melisssss1994 ilk 3 ay hiçbir sıkıntım olmadı iki hamileliğim de öyle geçti ama ortası ve sonu hep sıkıntılı zor geçiyor maalesef şuan 38+3 ve berbart bir durumdayım
Melisssss1994 Busrababuz Brauna bende çok güzel tepkiler aldım. O yüzden tercih ettim. Ama tabiki hangisi içine siniyorsa onu al ☺️
Caqlasu Busrababuz Dayımız hediye getirdi Braun ateşölçeri 😊 Daha kullanmak nasip olmadı hayırlısı ile bakalım ❤️🧚♀️