Merve4114 Eşimin babasının adı Arif ve ailesinin de beklentisi olabilir. Göktuğ mu Göktuğ Arif mi olur Göktuğ tek başına çok mu yavan
monica50 Merve4114 allah rızası için çocuklarınıza kendine ait olacak isimler koyun. başkasının adını koymayın enerjisini kaderini üstüne çeker
umynurr Merve4114 ismiyle saglikla kolaylikla gelsin insallah sizin icinize nasil siniyorsa oyle koyun ama bence arif hic olmaz o isime goktug tek basina guzel
umynurr monica50 dedigi gibi bende karsiyim ölü yada büyük ismi konulmasina benim ismim bile ölen kizkardesimin ismi sürekli rüyamda mezarlikta bebek mezarinda ruya gorurdum Merve4114
cglctl Merve4114 bizde göktuğ koyacağız ve aynı durumu yaşıyorum bende eşimde çok istiyor babasının ismini Mehmet Göktuğ olacak muhtemelen ama ben ikisini bir kullanmayacağım büyüdüğünde muhtemelen kendiside kullanmayacak
Merve4114 cglctl Anlıyorum aynı durumu yaşıyoruz evet biz de ikilik olmasın çocuk da adını benimsesin diye bir de bu anketten sonra eşim biraz tek isme razı oldu gibi