Sevim010 Herkese iyi akşamlar Yardımlarınıza ihtiyacımız var ☺️ Arkadaşım adetine bir hafta kala eşiyle iki kez birlikte olmuş Gebelik testini ne zaman yapsa öğrenir başına gelen varsa fikir verebilir mi acaba 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏💓💓💓💓💓
Mzgn01 Sevim010 bence hamile kalması biraz zor eğer 28 günde bir regl oluyorsa 14. Günde yumurtlama olmuştur ve 2 gün içinde işlevini kaybediyordur. Çocuk istiyorsa ya akıntılarından yumurtlamasını takip etsin ya da ovulasyon testi kullansın
bebekteyaparimkariyerde Sevim010 arkadaşına söyle bukadar hesaplarla bu iş gittikçe zorlaşır.biraz bu hamilemiyim değilmiyim düşüncelerinden kurtulsun.merak oldukça stres olur malesef buda süreci uzatır.kendini akışına bıraksın o kendiliğinden oluyor
Melek09 Adeti geçmeden kesin sonucu alamaz ama dayanamam diyorsa adetine 1-2 gün kala kan testi yaptırsın (idrar yapmasın çıkmaz) ☺️
Sevim010 Melek09 adetine bir iki gün kala ilişkiden 4 gün sonra falan oluyor kanda o kadar erken belli olur mu 😳
Eda0509 Sevim010 aynen 15 günde kesin belli olur varsa net çıkar canım. Ben de adetime 4 gün kala hamile kalmıştım ondan biliyorum 😊😊
Sevim010 Eda0509 o zaman adetten 15 gün geçtikten sonra gitse göremez miymiş keseyi direk gidip hem kan testi yaptırsam hem keseyi görsem diyor 15 gün sonra
Eda0509 Sevim010 yok cnm kan verir öğrenir ama kese daha gözükmez. Yani 15 gün sonra ben kan verdim çıktı. Bi 10 gün sonra tekrar gittim kese gözüktü canım. Sonra keseyi gördükten sonra bi 15 gün daha geçiyor o zaman da bebek ve kalp atışı gözüküyor